Direktlänk till inlägg 16 oktober 2009
4 ägg
6 dl socker
Vispa det till det är poröst
3 dl mjöl
150 g smält margarin
2 tsk vaniljesocker
1 tsk bakpulver
2 krm salt
8 msk kakao
Blanda ihop allt och häll det i en långpanna. Jag brukar vika ett bakplåtspapper till en form i panna och hälla ner det i den, då fastnar den inte. Grädda den sen i 15 min.
Glasyr
75 g margarin
1 påse cocos flinger
2 dl socker
1 dl sirap
1½ dl grädde
Blanda ihop alt i en kastrull och koka upp på plattan, men rör hela tiden. Låt koka i några minuter. Smeta ut glasyren sen på kakan. Grädda den igen i ca 5-10 min efter det. tills glasyten är lite ljus brun.
Klar, skit god ingen kan motstå den.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 |
8 | 9 |
10 |
11 |
|||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ||||
|