Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 25 februari 2010

Detta är MIN mamma

Av Isabella - 25 februari 2010 07:19

Ja nu har samtalet kommit. Det jag har väntat på i så många år.......  

Jag visst ju att dom skulle besöka henne vecka 7 eller 8.

Tydlign var dom den 18feb -10 till min mamma. Hon bodde på den adressen hon var skriven på och dom träffade henne. När min kontakt Lina sa det stannade hela världen runt mig.

Hon sa då att hon hade positiva nyheter och att hon ville läsa upp för mig det brev hon fått från föreningen (Sename) som varit och besökt henne. Dom har då skrivit ut på papper hur besöket gick till och vad min mamma sa och vad dom uppfattade hur sittuvationen var.

Jag har fått brevet och ska nu försöka berätta det i de stor hela.......

 

Min mamma bodde då på den adressen hon var skriven på. Dom berättar var dom kommer ifrån och att det är jag som söker efter henne.

Hon berättar om sitt liv hon hade då. Jag hade ju syskon en bror och syster. Min syster dog vid nio månaders ålder i undernärning och min bror har tydligen bott hos våran morfar och hans kvinna. Jag vart då bort adopterad. Min pappa var kriminell och vad dom förstod på henne så var det mycke alkohol med i bilden. Han åkte in i fängelset i samband med att jag åkte till Sverige och hon har fått veta efteråt att han vart nog dödad i fängelset.

Hon har levt ett ganska hårt liv och har haft det mycket svårt periodvis. Hon träffade en ny man, och dom giftte sig. Med han har hon fått tre barn. Två döttrar och en son.

Döttrarna är i dag 25, 23 och sonen är 17 och han är den ende som bor hemma just nu. Han pluggar på gymnasiet.

Min helbror som är 33år, har barn och är gift. Hans barn är 8 och 11.

Han bor inte i samma stad som hon men inte långt därifrån.

2001 lämande denna man min mamma, och tydligen fick hon ta hon om barne själv. Hon har haft det svår ekonomiskt. Min mamma har idag det ganska bra och hon säger själv att hon har ett stabilt . Hon träffar en ny man sedan några år tillbaka , men dom lever inte ihop.

Hon verkar oxå ganska reservera och nämner väl inte om hon vill ha en kontakt med mig , men samtidigt säger hon inte heller att hon inte vill.

Sename frågar om dom får ta en bil på henne och ge mig ,och det får dom.

Det här är väl berevet i det stora hela.....................

Fatta hur mycke information jag fick på ca 15 min....plus en bild på mamma.

Jag har gråtit , skrattat  och jag har bara suttit tyst och funderat och funderat.

Det som är så självklart för andra att ha en egen mamma, har jag inte haft. Fast jag har alltid kännt att min mamma här har varit min egen mamma, men det är inte alls samma sak som min biologiska mamma....hon som har gett mig livet.

Här  är MIN  MAMMA....min alldeles egna mamma.......

  

 

 
 
Majsan

Majsan

25 februari 2010 08:27

Åhhh sitter nu hemma alldeles tårögd vilken underbar text att läsa. Vilka känslor som måste ha rusat igenom dig medans du läste ditt brev och vilka likheter. Glad för din skull =)

http://pysselmajjan.blogspot.com

 
Ingen bild

Stina

25 februari 2010 09:23

Vad roligt :) jag håller tummarna att hon vill ha en kontakt.

 
Moa

Moa

25 februari 2010 15:12

Vad roligt! (:

http://moa-eriksson.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Jenny på coop

25 februari 2010 16:22

oj vad spännande och överväldigande,mycket intryck att ta in förstår jag.

 
Ingen bild

Linnea på kortids

25 februari 2010 17:19

Nämen guu så roligt!!! Hoppas du få träffa hon!! Jag ryser hela kroppen!!!

 
Ingen bild

Emma

25 februari 2010 18:33

Härligt! Vilken känsla det måste vara!!! Kram och lycka till, kanske får du träffa henne en dag! =)

 
Helena

Helena

25 februari 2010 22:34

OJ! Shit så spännande! Å va roligt! Är verkligen glad för din skull! Ser ju spårlöst varje måndag och det är så häftigt att de ofta hittar dem de söker efter. Hoppas nu att ni kan träffas, vet ju att du sparar pengar=) måste förövrig säga att de finns nog lite likheter mellan er=) svårt att säga när man inte har en bild på dig brevid.

http://helenawiklund.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Av Isabella - Tisdag 2 april 10:30

Ja men nu gott folk har vi gått in i April månad. Detta innebär att jag har nu haft vägning igår. Blev inte som jag tänkte mig. Vågen har gått upp 1,7kg. En jävuls besvikelse infann sig. Men så ser sanningen ut. Jag vet att denna månad så har vi ha...

Av Isabella - Måndag 25 mars 10:43

Ja ha nu blev det måndag igen och vi är redan i slutet av Mars. Denna månad har varit rätt motigt för mitt eget psyke. Jag har ju opererat mig och det var ju bra. Är så glad att jag fick operera mig relativt fort och att jag nu ska börja läka och bli...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards