Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 16 februari 2015

Vi fortsätter . . . . . . .

Av Isabella - 16 februari 2015 09:27

Måndag och ÄNTLIGEN var man ledig 1 ynka  dag !  Förra veckan var jag ledig torsdag och då var jag FULLBOKAD hela dagen. Idag tänkte jag at jag tar det lite lugnare.

Det ända som jag vet jag ska göra idag är att fara och träna med Rebbe på 360 och sedan får dagen bli som den blir.

Micke har snart varit hemma en vecka med "hostan" från hell och han stört mig lite på nätterna. Snällt av han att han endå har sovit mer än halva natten i soffan för att jag ska få sova (säger han), fast igentligen vill han nog kolla in tv och vända på dygnet,PLUSS att han hostar satan.

Fredag kväll när jag komme hem, var jag fövisad till sovrumet DIREKT av min dotter. Nackdelen med lite lägenhet är att när någon av oss har främande så måste vi andra fly undan och vi har typ bara sovrumet att fly till   Liksom toan kan man ju inte sitta på i flera timmar (då tror jag folk man har skitit ihjäl sig), inte heller mickes datarum/förråd för det är för trångt, och Rebbes rum är fullt av saker.

La mig direkt och försökte sova, men skratten av 5 tjejor som skrattade hysteriskt fick mig att fundera på om jag skulle vara tvungen att gå ut och göra konstgjort andning på dem. Efter jag lyckat somna nästan så stapplar Micke in och stupar i säng IS KALL !! Ja ha ett rejällt uppvaknade kan man säga   

Lördag blev det inte något gjort när jag komme mig hem.

Söndag var en skit dag på jobbet (orda grant) så när jag komme hem blev det dusch, laga JÄKLIGTgod middag och sedan kolla in tv resten av kvällen.

Vill nu med göra detta till en högtid. Det komme till min kännedom att ICA inne i centrum har öppnat en . . . . .  


CHIPSBAR !!!

Japp ni hörde rätt. En bar där man plockar chips och ostkrorkar på lösvikt !   Vilken uppfinning !

Detta kommer att innebära vissa ordningsregeler för mig. Har inte kommit på dom än men jag ska fixa typ av system när jag får köpa och inte.  

Sedan har det hänt en sak i helgen . Kanske inte fullt så jävla jätte rolig men endå värd att nämna. Jag har sett John Blund i engen hög person. inte bara  drömmen så att säga.

 

Ganska söt och ganska mysko måste jag säga. Lite typ som en knark kille kan jag väll tycka. Att man åker runt och strör något pulver i ögonen på folk och får dom att somna in ? Har har makt den där killen. Tänk om han inte gillar någon, då kanske han häller ner en hel säck pulver och man aldrig vaknar ? Bäst att hålla sig i skinet.

Sedan i går fick jag vara tvungen att använda "arga" rösten till Micke. Jag har nämligen beställt ett nytt fint skal till in padda.

Micke som säger sig själv vara så teknisk och duktig kunnde då inte öppa detta skal rätt.

Utan slet upp det och rev sönder det !!      

Var ju tvungen att fråga sätta hans tanke och varför bara slita ?

Som tur var  gick det att laga så mitt skal är okej nu.

 

Nu vänner har jag oxå gått in på min sista vecka som rökar. Känns jäkligt tungt men jag ska verkligen försöka. Så nu ska jag gå ut och röka , fixa på mig träningskläder, packa väska,plockabort och fråga sätta min familj vad vi ska äta idag? Jag hopps på jackpot  och att dom säger till mig. . . .

-Men du, du behöver inte bry dig i det utan vi fixar något gott och smarrigt till dig ikväll . ?  ? ?

HOPPAS !!!!!   

Hej hopp på er så hösrs vi sedan !




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Av Isabella - Tisdag 2 april 10:30

Ja men nu gott folk har vi gått in i April månad. Detta innebär att jag har nu haft vägning igår. Blev inte som jag tänkte mig. Vågen har gått upp 1,7kg. En jävuls besvikelse infann sig. Men så ser sanningen ut. Jag vet att denna månad så har vi ha...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards