Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 17 juli 2015

Nu måste det hända något !

Av Isabella - 17 juli 2015 13:21

Hej och god dag på er läsare!

Fredag och jag har nu lite försiktigt börja min nedräkning till semester. Jag kommer att jobba söndag-fredag och sedan kommer jag slå på stora trumman och skrika ut SEMESTER    

Det är nog minst 5-6 år sedan jag hade semaster 4 hela veckor sammanhängande. Semester har jag haft men inte mer än typ 2 veckor varje år. Men nu kommer det att ske och jag ska säga att det är efterlängtat.

Det negativa med (om det finns något negativt) är att jag kommer verkligen att sakna min kollegor och mina gammal. Men jag ska försöka hålla mig sysselsatt och njuta av min semester. Veckan har varit rätt bra. Igår hände det något som inte händer jätte ofta. Jag spontan köpten en sak! Jag bukar vara ganska sparsam med spontan inköp och ofta tänka till om jag verklign behöver detta. Men nu när jag hittade denna FANTASTISKA cool och ljuvliga lampa kunde jag inte låta bli.

 

Allså kolla så himmla finaden var   

Den kommer att passa perfet in i mitt nya vita sovrum. Foten ska målas till vit och den kommer att lysas upp HELA mitt sovrum.

300kr fattigar åker jag från affären och är jävligt nöjd.

Jag har så många saker jag måste måla vita nu så jag tror jag ska börja med några ikväll eller så spara jag det till mina semester så jag har något att pyssla med.

Igår kväll fick jag även äta världens godaste mat. Surströming frossade hos broder. Rolf har länge vilja att vi ska komma och hälsa på och han är en strömings ätare så vi slog till med lite middag.

  

Efter maten så tyckte Roffe att det var rep dax av bordet. Min bror må ha olika handikap, men han är en jävel på att fixa saker.

Efter middagen åkte vi hem och upptäcker något fruktansvärt. . . . . . . . .vi hade slut toapapper!   

Just när alla i min familj vill tom bajsa så har vi inget papper. Mcike som är finullig tar fram servetter och ger oss STRIKTA order på att vi får inte ta flera åt gången utan måste spola ner EN och EN för annars kan det bli stopp.

Vaktmästare som han är så är han väldigt medveten om hur det kan bli om man gör ett stopp. . . . .

Så hela familjen stod i kö och man upprepade hans ord i huvudet när det var dags att troka sig.

 

Igår var det min lediga dag för att jag jobbar i helgen. Jag ägnade säkert 4-5 timmar åt att söka resa till varmare breddgrader.

Det är nämligen så att Rebbe fyller ju 18år i februari och hennes önskan är att jag och hon ska fara  utomlands och sola och njuta. Så jag har redan nu börjat kolla och det är inte lätt. När man har en budget så måste man försöka hålla sig inom vissa ramar och samtidigt vill man ju ha det mesta för pengarna.

Vi kommer även att få sällskap av mina två fina roliga vänner Stina och Sara. Kommer att bli SUPER roligt bara vi hittar en resa som passar alla.

Men som sagt en budget måste jag ha och försöka följa. Men jag kommer säker hitta något.

 

Det finns många saker som hänger löst i luften och nu måste jag börja reda i sakerna.

1.Måla bokstäverna,lampan,klädställningen,ramen och hyllorna vita.

2.Köpa nytt tyg och sy runt sängen

3.Försöka boka en resa innan min budget spricker

4. Det som behövs mest av allt är att BÖRJA MOTIONERA !!!!

Valken har börjat växa och jag känner mig ursäkta språket, men fet och lat!  Ställde mig på vågen igår och ser att jag åter igen har gått upp till 68 kg så nu måste jag ta tag i detta IGEN, men motivationen är på NOLL och lite under noll sträcket.

Men jag MÅSTE styra upp detta nu och sparka ut latmaske och hunger masken i mig. Ibland skulle jag önska jag  fick sådan där mask i magen som äter upp allt min föda.

Tänk så perfekt. Jag kan äta hur mycke gott som helst hela tiden utan att gå upp i vikt.    

Nu ikväll har jag lyckas iallafall skjuta upp detta med bantning, för jag ska fara och träffa några kompisa och vi ska äta frukt och chips. Pluss att jag idag har varit med min fina kollega Nazanin och ätit på Trästocksfestivalen och frossat i en Oxfilerulle. Sedan ska jag få äta indisk gryta här hemma ikväll med nam nam bröd   Bara god mat HELA dagen.

Rimmar ju illa men idag är det som det är.

Helgen kommer att bli trevlig. Idag vänner och gott, i morgon släktträff på pappas sida, söndag jobb med mina kollegor.

Jag har det rätt bra vill jag säga och jag önskar mig verklent inte någon annans liv.

Jag vill ha mitt liv !!!!







 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Av Isabella - Tisdag 2 april 10:30

Ja men nu gott folk har vi gått in i April månad. Detta innebär att jag har nu haft vägning igår. Blev inte som jag tänkte mig. Vågen har gått upp 1,7kg. En jävuls besvikelse infann sig. Men så ser sanningen ut. Jag vet att denna månad så har vi ha...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards