Direktlänk till inlägg 5 maj 2017
ca 600g fläskfile eller ytterfile
1 liten burk skivade championer
1 gul paprika
ca12 coktail tomater
färsk timjan
4-5 dl creme fraiche
4 msk kalvbuljong (flytande)
smör att steka i
Gör så här:
Skär filen i ca 1 cm tjocka skivor. Om du tar en ytterrfile så kan du dela skivan i två.
Stek köttet och en näve klippt timjan med smör och salta och peppra. Dra av sedan och låt bitarna vila på en talltik.
Stek sedan svampen och paprikan med smör.
Blanda i buljongen i crem fraichen. Sedan blandar du ihop allt i en stor stekpanna och lägger i coktail tomaterna som man kan ha delat i två.
Sedan smaka av och njut ........
Ät gärna med klyftpotatis och en god sallad
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 | 6 |
7 |
|||
8 |
9 | 10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 | 30 |
31 |
|||||||
|