Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 27 september 2017

Rötterna börja släppa

Av Isabella - 27 september 2017 09:06

God morgon

Onsdag har vi kommit fram till och jag har ledig förmiddag. Har brytit mig upp kl 8 för att rasta Dottan och sedan tog jag tag i att betala ALLA räkningar. Dyr månad när man har lagat bil som ska betalas i efterhand, lagat tänder, en dotter som kör på körskola....... mitt sparande för att kunna lyxa i Chile ligger på is just nu.

Men det ska väl ordna sig. I morse när jag vaknade kände jag en otroligt stark känsla av att jag vill flytta. Flytta någonstans ditt pepparn växer bokstavligen   

Jag är så himmla sugen på att flytta utomlands. Tänk att vakna upp i ett betydligt varmare land, fika frukost på balkongen och gå och jobba. Kanske hinna ta sig en promenad på en tom strand ?

Mitt mål skulle vara Spanien. Jag och Micke har pratat om detta flera gånger och han är oxå sugen, men jag tror han tänker mer när vi går i pension. Jag tänker mer  om 1 år eller två.

Varför ska jag vänta tills jag är gammal? Varför ska jag riskera att det kanske inte blir av OM jag skulle bli allvarligt sjuk i någon sjukdom? Med det yrke jag har så får man höra mycket och se många olika öden. Vissa bra och vissa tragiska. Detta får mig att tänka, varför ska man vänta?

Mina rötter här börja släppa på vissa ställen och jag känner att varför inte göra något helt galet och tokigt. Vad är det värsta som kan hända?

Jo att jag vi inte trivs, att vi råkat säga upp lägenheten här i Sverige. Vad gör man åt det då? Jo man flyttar hem och tar sig en ny lägenhet och ett jobb.

Är troligen inte värren än det.

Jag längtar så efter värme, min värk blir inte bättre med åren och värme är skönt. Sista dagaran har jag börjat bli stelare och få mer ont. Jag försöker förbereda mig för en vinter med ont och mindre sömn.

Nä min längtan att gör en förändring är stor och jag tror jag har väntat klart snart. Jag ska börja jobba mot mitt mål och se om någon annan i min lilla familj följer med mig.

Doris kommer själv klart att följa mamma, vart jag än går   

Ska börja googla runt lite hur man går tillväga, vad behöver man göra och vart är det bra att flytta. Det gäller att sikta mitt i prick och sedan börja färden mot målet. Sedan om det tar 1 år eller 3 år så får det väl göra det, men i mål måste jag gå.

Jag ska gå mot VÄRMEN !!!!!!   


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Av Isabella - Tisdag 2 april 10:30

Ja men nu gott folk har vi gått in i April månad. Detta innebär att jag har nu haft vägning igår. Blev inte som jag tänkte mig. Vågen har gått upp 1,7kg. En jävuls besvikelse infann sig. Men så ser sanningen ut. Jag vet att denna månad så har vi ha...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards