Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 7 november 2017

Galen kvinna

Av Isabella - 7 november 2017 18:14

Hahahah jag har gått och små skratta för mig själv idag.

För er  som känner mig och träffar mig dagligen, vet att jag Isabella Lindgren är mycket DÅLIG på att betala parkerings biljett. Rent så kass att förra året tror jag hade något typ av rekord. Vill rent inte ens skriva ut här hur mycket onödiga pengar jag betalt i p-böter.

Tycker absolut inte synd om mig själv., utan tar fullt ansvar och är inte sur på någon p-vakt. Dom gör sitt jobb och jag gör inte mitt.

Idag ca kl 10.30 skulle jag ut igen på jobb och inser att p-vakten står och väntar på att få lappa min bil IGEN .....   Jag har Doris med mig så jag skyndar mig till bilen.

Om vi stoppar där så ska jag berätta en kort version av min relation till denna p-vakt. Enligt mig så har jag ingen men jag tror hon tycker det.

För LÄNGESEDAN var jag och Micke på krogen. Micke går till baren och ska beställa och där stod det en kvinna. Som uppenbarligen gillade Mickes utssende och ville paxa han för kvällen och ville väl ha hem han för ett ligg eller nåt.

Micke tackade för komplimangen och pratade bort henne och kom tillbaka till bordet. Jag är ganska van att tjeje flirtar med Micke på krogen. Har hänt massa gånger och det rör mig inte direkt i ryggen, då jag vet vart jag har han.

Hon såg väl att han hade fru/tjej underkvällen.

Sedan för några månadersen så träffade jag henne på krogen igen själv. Jag tänkte inte så mycket på att hon var där. Men helt plötsligt när jag står vi baren för att beställa så knuffar hon till mig. Det var inte trångt på något vis. Jag frågar snabbt vad det är frågan om och blänger lite på henne.

Hon börjar babbla på om något att det är jag som har problem. Jag väljer att inte bry mig och vänder mig bara bort och fortsätter min kväll.

Nu till idag. Det är allså denna kvinna som är p-vakt och hon känner förmodligen igen mig   

Går mot bilen i rask takt och tänker att det är bäst att åka inna "guld biljetten åker på rutan". Hon frågar mig när jag närmar mig om det är min bil?

-Ja det är min bil.....jag öppnar dörren och skickar in Doris.

-VET du inte att det är avgift belagd gata detta????? Snässigt.

-Jo jag är väl medveten om det.....säger jag lite kort och hoppar in i bilen.

Mendans jag startar bilen står hon utan för mitt fönster och säger.....

-JA du var ju jävligt trevligt!!!!

-Ja du oxå säger jag snabbt.

Jag startar bilen och ska åka iväg, men det är som att hon inte tänkt flytta sig. Hon står där utan för och gaggar om något. Jag orkade inte lyssna så jag åker.

Min undran är vad det är för fel på denna KÄRRING ????

Jag har inte hindra henne från att göra sitt jobb, ville hon böta mig så hade hon fått göra det utan att jag protisterat. Men tydligen så vart hon kurator eller polis helt plötsligt.

Det är väl klart att 99% av oss som inte betalar parkering VET att det är avgift. Det känns lite som hon har en vendetta mot mig. Nu kommer hon troligen hålla utkik och lappa mig så fort hon får möjlighet.

 

Utan sådana som mig så skulle hon inte ha ett jobb !

Jag är en stolt fri parkerare !!! hahahahahahhahahah


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Av Isabella - Tisdag 2 april 10:30

Ja men nu gott folk har vi gått in i April månad. Detta innebär att jag har nu haft vägning igår. Blev inte som jag tänkte mig. Vågen har gått upp 1,7kg. En jävuls besvikelse infann sig. Men så ser sanningen ut. Jag vet att denna månad så har vi ha...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards