Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 2 december 2017

Ångest klump

Av Isabella - 2 december 2017 08:22

Idag är det lördag och det finns hundra saker jag bör göra. Orken finns knapp just nu i min kropp, men jag försöker tänka 1 timme i taget.

Jag vill börja med att tacka alla som läst min förra inlägg om min mor. Tack alla ni som skrivit så fina saker till mig och jag försöker verkligen göra mitt bästa.

Mamma är fortfarade kvar i duschrummet och min frustation blir mer och mer otålig. Hon har nästan inte sovit något på nätterna har personalen berättat, hon har ringt runt till släkt/vänner och bett dom hämte henne. Hon har varit ledsen när jag prata med henne och funderat när hon ska få fara därifrån. Inatt ringde hon kl 2, men jag hörde inte telefonen.

Många har sagt till mig att gå till Norran, men jag har inte vilja göra det för jag hade hoppas på att hon skulle vara därifrån innan helgen. Bondeförmedlaren lovad ju att hon skulle se över detta och göra något snabbt.

Gör hon det ? Eller är min mamma bara en i högen som ligger på hennes bord ? Jag hoppas och tror att hon jobbar för fullt för att mamma ska få byta rum eller få komma till stan, men hur vet jag det?

Idag ska vi fara och hälsa på mamma och äta med henne. Men rädslan för att det bara ska blir jobbigt för mamma och att hon ska vilja följa med mig hem är tryckan  över bröstet. Jag vill att det ska bli något positivt att vi kommer, men tyvärr tror jag det blir omvända.

Men jag ska fara till mamma och mitt uppdrag blir att vara en tröstande dotter och jag ska fotografera.

Jag har bestämt mig nu i natt. Jag ska fota rummet och skriva till Norran. Jag ska göra ett försök till att få upp ögonen på våra politiker.

Kommer det att lyckas? Nä troligen inte, men jag kan inte vara tyst längre.

Nu har klumpen i bröstet minskat när man har fåt skriva av sig lite och jag har ett mission att utföra.

Till veckan blir det att ringa och fråga igen vad som görs åt situationen och sedan prata med Norran om det inte finns några konkreta svar och lösningar.  


Helgen knackar på nu och jag har massor att utföra idag. I morgon ska vi stå på loppis på folkparken för att sälja av saker vi rensat i mammas lägenhet.

Man hinner ju knapp känna att det är helg innan helgen tar slut.

Jag försår att denna december månad blir tuff med lägnheten, flyttning av mamma, julfirande, jobb och osv. Men jag biter ihop och siktar tills den 4 jan när jag får flyga långt bort från allt och njuta av solen och sällskapet av min släkt.

Ha en bra helg alla ni och vi sysn nog  till veckan.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Måndag 25 mars 10:43

Ja ha nu blev det måndag igen och vi är redan i slutet av Mars. Denna månad har varit rätt motigt för mitt eget psyke. Jag har ju opererat mig och det var ju bra. Är så glad att jag fick operera mig relativt fort och att jag nu ska börja läka och bli...

Av Isabella - Torsdag 14 mars 09:33

God morgon folket. Igår var en jäkligt bra dag. Min bil har skrmmlat och låtit konstigt under den när man kör och igår tog jag mig för att ringa och boka en tid för att få detta lagat. Jag fick komma dit redan igår för att dom ville kolla vad det v...

Av Isabella - Tisdag 12 mars 09:29

Allså, nu har det gått en vecka med gips och jag är as less. Man blir så klumpig och jag inser nu att jag har inga bra tröjor eller bra jacka. Många av mina tröjor sitter tajt runt armen och det gör ont då, så igår gick jag i Mickes garderob och låna...

Av Isabella - Torsdag 7 mars 09:10

Ont ont ont, men det går att härda ut. Igår hade jag turen att få vila hela dagen, då Doris var hos sin extra familj. Men igår kväll hämtade vi hem henne, så i morse var det dom vanliga rutinerna igen. Men det tar bara lite längre tid allt. Att klä s...

Av Isabella - Onsdag 6 mars 12:54


Hej på er. Jag kommer att göra detta inlägg lite kort, för att jag har lite problem med att skriva och hålla i telefonen. Men igår opererade jag min hand/arm. Det gick okej. Tanken var att läkaren skulle försöka sy ihop det trasiga ligamentet. Men...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards