Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 14 december 2017

Klappen på rätt ställe

Av Isabella - 14 december 2017 07:42

Hej hej hej på er.

Hur går det för er med alla julklappar som ska inhandlas? Jag med tusentals andra tänker ju efter varje jul att

-NÄSTA år ska jag börja köpa julklappar redan  på sommaren. Både billigare och så slipper man stressen med "VAD SKA JAG KÖPA " springet.

Blir det så då ? NÄÄÄÄÄ det blir det aldrig. Så nu sitter man här och funderar över hur jag ska få till dom sista klapparn. Tanken var denna jul att jag ska beställa allt på nätet och jag har  beställt mycket men inte allt. Jag har några klappar kvar och jag ska försöka göra bort dom nu i helgen.

Micke kom med den braiga iden att vi skulle åka till Piteå och handla julklappar och sedan gå ut och äta en god middag.  Tror han fiskar efter lite kvalitetstid med frun   Micke har fått stått och sidan en tid nu när min tida har slukas upp av jobb, mamma, hem och Doris. Vi har som bara träffats i sängen och då har jag somnat ganska bumms    

Så ska försöka fixa hundvakt lördag till söndag  så jag kan umgås med Micke oxå. Så är det någon som skulle vilja sköta Doris under hela lördag eller kan tänka sig att ha hon över natten så hör gärna av er.

På mamma fronten går det bra. Att hon fick komma till stan vart super. visst ringer hon och undrar hur och var hon ska vara och hon grinar ibland, men i det stora hela har det blivit lugnare.

Igår hade hon ett infall och grinade när jag sa att hon skulle ju vara där tills hon fick en engen lägenhet p åett bonde. Som vanligt började hon grina och jag förklarade att det kommer att bli bätte när hon bor in sig lite. Hon vill oxå fara och hälsa på Kalle(sambon), men även det har jag stoppat nu ett tag. Jag tror nämligen att om hon åker hem och sedan ska hon måsta åka igen så blir det jätte jobbigt och kommer bara att röra till det för henne. Förklade det oxå att jag var oroligt för att det skulle bli jobbigt för henne.

Och hipps vipps så var min riktigta mamma tillbaka och hon höll med och sa det har du nog rätt i. Jag måst bara vänja mig med detta.

Att få denna bekräftelse någon gång mellan åt att det jobb man har gjort ända är för hennes bästa från henne är det som gör att man orkar jobba vidare.

För alla ni som är gammla bekanta till min mor och vill hälsa på henne så finns hon nu på Regnbågen Kortids avdelingen SOLEN.

Det är jätte roligt för henne och det avlastar mig lite om någon besöker henne och jag behöver innte känna att jag måste fara förbi varje dag.

Jag har varit dit eller tagit ut henne varje dag nu , men jag behöver göra något annat oxå . Tex bara få vara med min egen familj och hund.

Nu ska jag surfa fram lite mer julklappar , gå ut med Doris i sata kylan och sedan fara och jobba.

Jag har bett till gud att Rebbe vill skjusa mig till jobbet så jag slipper stå där med en bil som ska vara som en is bit när man ska hem.

Hoj


 
 
Anders

Anders

14 december 2017 09:12

Jag har lyckats handla alla julklappar utom än via nätet. Himla skönt! :-)

http://www.eventguiden.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Av Isabella - Tisdag 2 april 10:30

Ja men nu gott folk har vi gått in i April månad. Detta innebär att jag har nu haft vägning igår. Blev inte som jag tänkte mig. Vågen har gått upp 1,7kg. En jävuls besvikelse infann sig. Men så ser sanningen ut. Jag vet att denna månad så har vi ha...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards