Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 27 december 2017

Ömmande punkter

Av Isabella - 27 december 2017 07:15

Så ÄNTLIGEN passerade vi julafton    Som jag väntat tills denna jul skulle vara över. När man har jobbar jul så är det inte som det ska och man vill helst att helg dagarna ska dra förbi.

Julafton firade vi på Juldagen med mamma,pappa,Kerstin, Oliver och Rolf hemma hos oss.

Jag klev upp redan kl 7 och började feja här hemma. Det skulle städas, skuras handlas innan jag skulle hämta mamma.

Så vid 13 tiden var vi klara och jag åkte och hämtade mamma.

När vi kom hem var jag tvungen ta Doris och gå ut för hon har verkligen kommit i sista hand den senaste veckan.

Så jag säger att hon får sitta ner med Micke och se lite tv så går jag ut på en promenad.

Jag blev väl borta ca 35-40min och på den tiden hade det hunnit hända grejor     Mamma hade hunnit öppna två julklappar som jag skulle slå in och börja äta ur dom, hon hade öppnat kakor som vi skulle ha på kvällen, hon hade börjat duka på bordet med tallrikar och potais på bordet ..........  

Jag skickade iväg Rebbe och Oliver för att inhandla ny julklapp och dricka. Tänkt sätta mamam i jobb med att göra en grönsallad.

berättade hur hon skulle göra och tog fram allt och tänkte ta en dusch under tiden. När jag kommer ut så har hon gjort sallsa av tomaterna , hyvlat tunna skivor av gurkan ?   Men sallad vart det , men man hinner bli irriterad inombords och fundersam hur denna jävla sjukdom fungerar.

Kvällen gick mycket bra, dom gillade maten och vi öppnade julklappar.

Har väl kanske inte skrivit vad jag fått i julklapp.

Av Micke fick jag stand up show med David Batra i april, super super starka ostkrokar, en kuk som ska svälla i vatten och pez godisar som suer ut som kukar .....hahahahah kändes som många kukar helt plötsligt......    Undra om han vill ha sagt något med dessa .....?

Av pappa fick jag tris lotter(med vinst) och en resväsk.

Av Rebbe fick jag tjock sockar och en ny mascara

Av mamma fick jag då en ny handväska. Så jag är mycket nöjd och tacksam för alla klappar

 

Dom sista två veckorna har varit ett ända långt arbestpass och IDAG så ser jag vilan i sikte. Doris har bara fått gå ut och sedan har jag åkt, kommit hem och tagit ut Doris och farit typ.

Jag har under förra veckan rensat klart hela lägenheten mammas och kört saker till skroten,sålt möbler på alla mina lediga timmar. Där i mellan har jag jobbat, försökt att hälsa på mamma och fixat mat på bordet hemma.

Alla timmar på dygnet har gått åt men just i DAG så kommer städfirman och städar och lägenheten är UR MIN SYN   

Känns fantastiskt skönt. Nu ska jag bara försöka njuta av dom sista dagarna och vara med doris och Micke OCH försöka vila upp min halva röv.

Jag har ju haft ont i höger skinka/höft typ två månade. Har varit till sjukgymnasten och fått ett pogram. Men det har inte hjälpt utan snarare blivit lite värre. Kan ju oxå beror på att jag burit och slitit förra veckan, men måste erkänna att jag börjar vara lite orolig för hur flygresan ska gå när jag går en jävla värk av att sitta ?????

Men inget att göra åt utan bara att bita ihop och hoppas man kan sova bort en del av flygnigen. i Morgon är det en veck till vi åker och det börja vara dags att ta fram resväskkan och börja packa.

Det får bli till helgen och kanske jag hinner  på stan och se om jag hittar några rea kläder . Nu ska jag mamma till troll håret och göra mig redo när städfirman ringer och vill ha nyckeln till mamms lägenhet.

Ha nu en bra dag för det ska jag typ ha.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Av Isabella - Tisdag 2 april 10:30

Ja men nu gott folk har vi gått in i April månad. Detta innebär att jag har nu haft vägning igår. Blev inte som jag tänkte mig. Vågen har gått upp 1,7kg. En jävuls besvikelse infann sig. Men så ser sanningen ut. Jag vet att denna månad så har vi ha...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards