Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 15 juni 2018

Skit uppvaknande

Av Isabella - 15 juni 2018 06:32

God morgon alla läsare

Som rubriken är, så var det nu på morgonen här. Vaknade av att Micke kom och sa att nu har du skit att torka. Jag kliver upp och ser att Doris har lagt av sig två ordentliga lassa skit    Man kan ju lätt tro att man ska bli arg då och gorma på sin hund, men inte jag. Jag blir så nöjd ........ Dom tre sista dagarna har Doris nämligen bajsat bara en gång. Från att ha bajsat 2-3 gånger per dag till att bajsa 1 gång, så har jag gått och gått med henne för att få henne att bajsa. Hon har ju ätit som vanligt och någon gång måste skiten ut. Så i natt kom det och det känns helt ok för mig även om det kom inne.

Doris vet att bajsa inne gör man inte och det händer bara om det är kris i röven. Medans jag torkade så skämdes hon. Hon la sig i sin säng och skämdes. Jag behöver inte banna henne eller fråga henne varför. Både jag och hon vet att detta var ett nöd fall och att hade jag varit vaken hade hon bett oss gå ut. Nu är magen tom och ingen är gladare än jag     

Sweden rock har vi nu avklarat. Detta var min andra gång jag var där och denna gång var det tält som vi hade som bonde form.

ALDRIG mer tält kan jag säga. Både jag och Micke är 100% överens om att vi är för gammla för att sova på marken. Visst vi hade liggunderlag, men vad då ?? 1 cm tjocka liggunderlag är ju som matt ligga direkt på den hårda marken. Sedan var det svinkallt på nätterna och våra sovsäckar var inte säckar som tålde kyla. Vi sov i kläder och kloss i kloss med varandra. Hela området var en enda brandfara. Det var så torrt att gräs fanns inte, det som en gång var gräs var nu dam och hö typ. Så det dammader rejällt.

Men över det hela så var det trevligt och roligt. Vädret var som att vara i utlandet ca 30 grader på dagarna och vi har solat ihjäl oss.

Vi har sett en massa band och druckit öl och ätit MASSA festivalmat. Langos, taco, grillat kött,kebab, hjortkebab,hamburgare, pizza och indisk mat.

 

För att ni som inte varit där ska förstå hur stort det är så hörder jag att det hade varit inne ca 33.000 personer per dag. Så tänker er när alla dessa människor ska flytta sig från en scen till en annan, hur det dammade. Det var som ett stor rök moln .

 

 

Mange hittade sig en hatt och jag var tvungen köpa mig en tjocktröja en kväll när jag inte hade med mig in på området på kvällen.

Sedan hade jag turen att få träffa min gammla vän SARA    Hon och jag jobbade med varanndra för några år sedan. Hon flyttade ner till södra sverige för att jobba och utbilda sig och har blivit kvar där nere. Och nu hade hon oxå vägarna förbi området så vi träffade tvärrt och kramades. Fina Sara vad jag saknar dig ibland.

Hem resan var spännande då vi skulle ta tåg från Sövlesborg till stockholm, med ett byte i Hässleholm. Det var på 1 minut vi höll på att missa tåget från Hässleholm till stockholm då första tåget var försenat, men lyckades köra in tiden endå ?

Nu har vi gjort detta igen och nu tror jag vi var övernes om att Sweden Rock har vi checkat av nu och det är klart.

Idag är det fredag och jag jobbar nu min sista helg på 1 månad. För på måndag blir det semester   

Var i går och kollade in vädret för nästa vecka och det ser ju ut att bli så där    Regn HELA veckan?

Men jag ska försöka att inte haka upp mig på vädret utan ta dagen som den kommer. Regnar det så myser vi inne och kanske bakar vi något trevligt.

Tänker inte stressa upp mig över att solen inte tittar fram utan har tänkt njut av varje ledig dag.

Nu läsare är det min tur att gå på toa. Tror det blir lite svårare för Doris att torka upp  efter mig   

Ha en bra dag så syns vi på min semester .

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Måndag 25 mars 10:43

Ja ha nu blev det måndag igen och vi är redan i slutet av Mars. Denna månad har varit rätt motigt för mitt eget psyke. Jag har ju opererat mig och det var ju bra. Är så glad att jag fick operera mig relativt fort och att jag nu ska börja läka och bli...

Av Isabella - Torsdag 14 mars 09:33

God morgon folket. Igår var en jäkligt bra dag. Min bil har skrmmlat och låtit konstigt under den när man kör och igår tog jag mig för att ringa och boka en tid för att få detta lagat. Jag fick komma dit redan igår för att dom ville kolla vad det v...

Av Isabella - Tisdag 12 mars 09:29

Allså, nu har det gått en vecka med gips och jag är as less. Man blir så klumpig och jag inser nu att jag har inga bra tröjor eller bra jacka. Många av mina tröjor sitter tajt runt armen och det gör ont då, så igår gick jag i Mickes garderob och låna...

Av Isabella - Torsdag 7 mars 09:10

Ont ont ont, men det går att härda ut. Igår hade jag turen att få vila hela dagen, då Doris var hos sin extra familj. Men igår kväll hämtade vi hem henne, så i morse var det dom vanliga rutinerna igen. Men det tar bara lite längre tid allt. Att klä s...

Av Isabella - Onsdag 6 mars 12:54


Hej på er. Jag kommer att göra detta inlägg lite kort, för att jag har lite problem med att skriva och hålla i telefonen. Men igår opererade jag min hand/arm. Det gick okej. Tanken var att läkaren skulle försöka sy ihop det trasiga ligamentet. Men...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards