Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 21 augusti 2018

Hittar jag på?

Av Isabella - 21 augusti 2018 09:10

Så där ja, igår fick jag en akut tid hos farbro doktorn i Umeå igår. Så jag kammade igenom ruffset och satte mig i bilen och på började min resa i hopp om att vi skulle göra upp en ny plan om min värk. Jag har nu ätit min medicin i ca ett år och det har varit rätt bra hela tiden. Men nu i sommar kände jag att värken kom tillbaka och jag försökte då häva den med antiflamatorisk medicin som doktoren har sagt jag ska gör om jag kommer i ett skov. Det har hjälp förr, men nu i sommar  så har det inte hjälp och nu har jag haft ordentlig nattvärk och och värk på dagarna i ca 1 månad. Jag blir otroligt jävla trött och jag är som alldeles matt i armamrna. Har som ingen kraft, och varje gång jag måste använda dom så får jag som en utmattnings värk.

Så jag åkte ner nu med en förhoppning att vi ska gå vidare och kanske börja söka efter vad detta kan vara och OM det är så jag bär på någon sjukdom.

Men så blev det inte...........  

Eftersom jag inte fått någon ordentlig diagnos, eftersom alla mina standard prover visar inget avikande och eftersom mina leder inte är svullna så finns det inget mer att göra ????

Men hur menar du nu frågade jag förvånat?? Ska vi inte söka efter något annat eller ta mer ovanliga prover och kolla min leder / ledband?

Nä du har ju som ingen diagnos och alla prover ser ju bra ut. Du får fortsätta äta medicin och ta lite extra nu när du har extra ont.

-Sedan kanske du bör kolla om du verkligen ska jobba med det du gör nu(säger hon nästan irriterat). Du kanske måste byta jobb.

-Men menar du att jag hittar på detta? Jag har ju jävligt ont och har inte fått sova ordentligt på 3-4 veckor och är så slut ........

Varför ger ni mig medicin OM jag hittar på allt detta?

-Ja  men den verkar ju ha fungerat så jag tycker du ska fortsätta äta den.

Men detta är ju helt galet. Jag har ont och medicien har fungerat, borde det inte vara något då, FAST mina vanliga prover är bra? Vem ska jag vända mig till och få hjälp av om ni inte vill fortsätta utreda mig?

-Ja det blir då vårdcentralen du ska vända dig till.

-Jo men dom har ju oxå sagt att det är ni som är experter på leder och ledband och dom överlåter det till er nu.

Så jag gick där ifrån med svansen mellan benen och känner mig bara dum.

Att inte bli trodd och att jag nu har blivit den där galna kvinnan som har fantom smärtor som tydligen inte finns på riktigt, trodde jag inte.

Jag trodde att man ialfall slösar lite pengar på en 40 årinng som har typ 27 år kvar i arbetslivet. Men tydligen inte.

Så nu har jag bestämt mig för att äta pronaxenen som hon tyckte och sedan slutar jag med den andra medicinen, För hjälper den inte nu och detta är bara låssas smärta så lär jag inte behöva den medicinen. Jag är djupt besviken och känner en stor jälva sorg om jag så gå med denna värk hela mitt liv, FÖR JAG LOVAR ATT JAG HAR ONT.

Jag står på ruta 1 igen och vet inte nu vad jag ska göra? Vet någon anna vad jag ska göra?

 




 
 
Majvor

Majvor

21 augusti 2018 10:42

Har du fått lämna prover på sköldkörteln? Jag mådde dåligt och hade värk i flera år innan man tog provet och vips så kom man på att jag hade fel på sköldkörteln. Ge inte upp man får dessvärre kämpa som kvinna och värk ingen fattar hur jobbigt det är. Lycka till.

http://yorkar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Av Isabella - Tisdag 2 april 10:30

Ja men nu gott folk har vi gått in i April månad. Detta innebär att jag har nu haft vägning igår. Blev inte som jag tänkte mig. Vågen har gått upp 1,7kg. En jävuls besvikelse infann sig. Men så ser sanningen ut. Jag vet att denna månad så har vi ha...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards