Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 3 januari 2019

2019 är igågng

Av Isabella - 3 januari 2019 08:04

Så hej på er alla.

Nu har vi kommit oss ur denna jul karusell och nyårs prestation.

Jag tackar för det, för jag har bara vilja att det ska bli 1 jan. Jag siktar nu mot Gran Canaria. Hur har då 2018 varit för mig.

Jo jajjjj kommer typ inte ihåg. Men i det stora hela tror jag det har varit BRA. 

Chile, Mallorca, Sweden Rock, festival, Pernilla Whalgren och en massa andra saker jag säkert glömmt. Så jag vill påstå att 70% av året har varit toppen.

Så vad består dom andra 30 % av.

Jo troligen dom mindre roligare sakerna som värken som har visat sig mer och mer, trötthet som infinner sig, känslan av att inte räcka till åt mamma, skulden jag känner när jag måste lämna Doris hemma för att jobba och nu dom sista månaderna , DOM HÄR JÄVLA urin besvären.    Men alla dom här negativa känslor är vardags problem som alla genomlider och som här livet till.

Så i det stora hela har jag haft ett jäkla bra år.

Nu 2019 så har vi saker att glutta fram i mot. Gran Canaria om 10 dagar, Sweden Rock igen   , Renovering av köket när Rebbe flyttat.

Så detta år kommer att bli troligen lika roligt och spännande. Så vi låter detta år bara börja.

Finns det några löften ????


NEJ !!! ALDRIG I LIVET !!


Jag ska inte sprina och köpa gymkort, jag ska inte sluta röka igen. Jag ska njuta, njuta njuta av det liv jag fått. Jag ska bara föröka se till att jag tänker efter först och handlar sedan. När det gäller allt.

Jag ska jobba för att få så roligt, lätt och lära mig nya saker.

 

Året har börjar väldigt bra iallfall. Den 1 Jan jobbade jag hela dagen 7-17. När jag kom hem gick jag och Micke ut en promenad i STORMEN (farligt va??) och sedan hem. Jag duschade och sedan skulle vi se film. Jg kröp ner i Mickes famn och somande DIREKT. Det är kärleka att låta sin parter få sova i din famn en hel film hur obekvämt det än är för dig.

Igår hade vi turen att bli bjudana på middag till Rebbe och Oliver. Pizza bjöd dom på och vi pratad lite om hur vi skulle ta oss till flyget när vi ska åka.

 

Idag vakanade jag upp med en massa saker i mitt huvud. Bara för att det är min lediga dag. Men så fort jag kollat på SMHI mapp så dog många tankar.

 

-16    Tanken var att jag skulle blogga på morgoen , ta en lång promenad med Doris, fara och hämta mamma och hämta hennes nya  glasögon, baka  piroger till min man, promenera en lång promenad ikväll igen.

Allt kan jag göra utom långpromenad på dagen. Det är för kallt för Dottans tassar. Så det blir lite mer tid för mig själv och tv idag. Vi leker inne idag så Doris får sin stimulans, så går vi ikväll då kylan har blivt mindre.

Så nu låter vi 2019 starta på riktigt och jag hoppas alla får ett lärorikt och roligt år.




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Måndag 25 mars 10:43

Ja ha nu blev det måndag igen och vi är redan i slutet av Mars. Denna månad har varit rätt motigt för mitt eget psyke. Jag har ju opererat mig och det var ju bra. Är så glad att jag fick operera mig relativt fort och att jag nu ska börja läka och bli...

Av Isabella - Torsdag 14 mars 09:33

God morgon folket. Igår var en jäkligt bra dag. Min bil har skrmmlat och låtit konstigt under den när man kör och igår tog jag mig för att ringa och boka en tid för att få detta lagat. Jag fick komma dit redan igår för att dom ville kolla vad det v...

Av Isabella - Tisdag 12 mars 09:29

Allså, nu har det gått en vecka med gips och jag är as less. Man blir så klumpig och jag inser nu att jag har inga bra tröjor eller bra jacka. Många av mina tröjor sitter tajt runt armen och det gör ont då, så igår gick jag i Mickes garderob och låna...

Av Isabella - Torsdag 7 mars 09:10

Ont ont ont, men det går att härda ut. Igår hade jag turen att få vila hela dagen, då Doris var hos sin extra familj. Men igår kväll hämtade vi hem henne, så i morse var det dom vanliga rutinerna igen. Men det tar bara lite längre tid allt. Att klä s...

Av Isabella - Onsdag 6 mars 12:54


Hej på er. Jag kommer att göra detta inlägg lite kort, för att jag har lite problem med att skriva och hålla i telefonen. Men igår opererade jag min hand/arm. Det gick okej. Tanken var att läkaren skulle försöka sy ihop det trasiga ligamentet. Men...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards