Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 11 februari 2019

Jag börjar om igen .......

Av Isabella - 11 februari 2019 07:59

Måndag kom igen. fördelen med att jobba helger, är att någon gång då och då så blir det "härliga måndag" för att man går av helgen.

Men denna måndag är bara en återvänds gränd. Så jag börjar om igen med det vardagliga liv jag lever.

Värken har varit bra längen nu, men redan förra veckan kännde jag av lederna och i helgen har det inteblivit bättre. Så redan i fredags så laddagade jag piller asken och jag börjar om igen med medicin.

Jag är såååååå tacksam att denna värkbild jag har kommer i skov. Att det inte håller i sig jämt, utan är sämre periodvis och sedan kan jag vara rätt bra länge.

Jag hinner liksom glömma bort jobbigt det är att ha värk och hur trött men blir.

Jag är SÅÅÅÅÅÅÅ glad för det och tänker att det finns dom som lever med ständig värk.

Men nu kommer jag in troligen i ett skov och jag ska denna gång inte pressa mig tills det är så illa att det tar längre att bli av med skovet, utan känner jag ingen förbättrinng inom 1 vecka så kommer jag att sjukskriva mig och vila. För det är det enda som hjälper om jag vill komma tillbaka så fort som möjligt.

Helgen har gått i glädjens teckan.

Fredagkväll var vilans kväll. Vo lyxade till med Bullens korv och sedan blev det chips och Talang.

Lördag så kommer Rebbe hit på förmiddagen och vi får och gör några ärenden på stan hela familjen. Känndes jätte roligt att hon vill faktiskt vara med sin mamma och pappa fortfarande. efter stan besöket handlade vi med oss kina mat och for till mamma och åt lunch med henne    Hon var jätte glad. Det är länge sedan hon var så glad och lugn.

Efter besöket hos mamma åker vi hem och Rebbe tar Doris med sig och far hem, för hon skulle vara hundvakt, när vi skulle på fest på kvällen.

Jag och Micke bäddar ner oss i soffan med täcke och kudde och slår på film och ligger bara där och slappar.

Jag älskar verkligen när man inte har några måsten utan bara kan slappa till maximum   

Jag är rätt lat av mig. Sedan blev det fest och vi gick all inn allihopa tror jag. Det var super trevligt och köttet vi blev bjudna på var fan i mig guddomligt. Det smalt som bara i munnen och smakade som himmelriket.

Tack Cicci och ni andra som fixat festen, det var jätte trevligt.

Söndag blev bakiskdagen delux. Slappa fram till 13 då Doris kommer hem. sedan slappa vidare till 15, då tvätt tiden pokar på att jag måste lyfta rumpan från soffan. Sedan blir det Surströming till middag med Rebbe och Oliver och kvällen blir det bara slappningen efter promenaden med Doris.

Så sammanfattat så är jag otroligt lat men jäkla nöjd med helgen.

Nu börjar vi om igen och började morgoen med rasta hunden och skotta fram bilen.

Man hinner somm bara skotta fram den så försvinner den igen ...... om och om igen .......

Är förbaksat less på snö, troligen är jag inte ensam om det.

Nu har jag fikat frukost och bloggat och på min tv ser jag dokumentären om Bobby 10 år som vart misshandlad till döds av sin styvpappa. 

Dokumentärer är mitt "skit" och jag finner mord i olika varianter spännade.

Efter detta ska jag promenar Doris och lyssna på rättegångs podden. Sedan blir det fara och jobba.

Så ni alla som får helg nu. Var lite lata och tänk bara på er själv.




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Av Isabella - Tisdag 2 april 10:30

Ja men nu gott folk har vi gått in i April månad. Detta innebär att jag har nu haft vägning igår. Blev inte som jag tänkte mig. Vågen har gått upp 1,7kg. En jävuls besvikelse infann sig. Men så ser sanningen ut. Jag vet att denna månad så har vi ha...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards