Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 19 februari 2019

Jag glömmer aldrig

Av Isabella - 19 februari 2019 08:13

Vaknade på förnatten. Kände att nu är det något på gång eller så är det bara förvärkar.

Vrider och vänder på mig tusen gånger och till slut väcker jag Micke och säger att jag har så ont i ryggen och magen.

Han som vanligt som är lugnet själv och ska upp och jobba om några timmar, ber mig bara ligga still och försöka sova.

-Men jag kan inte det......   

Han sträcker ut sin trötta hand och börjar massera mig i ryggen. Men det hjälper inte så efter 2 timmar så ringer jag BB.

Dom vill ju självklart att jag kommer, för att jag har ju en historia bakom mig att få mina barn förtidigt. Så vi kliver upp och gör oss klara. Micke kör fram bilen och vi åker till BB.

När vi kommer in så har jag ganska rejälla värkar och dom sätter mig direkt i en stol och mäter värkarna och bebisens hjärt slag.

-Ja ha .....säger barnmorskan glatt. Ni ska ha barn i natt    Men satan.... är jag redo, nääää inte nu.....

Värkarn tar fart och jag stönar och stånkar mig fram. Barnmorskan vill erbjuda smärt lindring men jag vill inte. till slut övertalla hon mig att ställa mig i massage duschen. Motvilligt går jag in och står där och små spolar vatten över magen.

Det blir inge länge för jag gillar inte att vara där själv naken. Micke sitter ute i rummet och väntar (tror jag), så när jag kommer ut så har tydligen barnmorskan sätt på lustgasen och visat för han hur jag ska göra om jag vill ha den.

Han har du även provar den ORDENTLIGT själv oxå    Ögongen snurrar runt i huvudet på han och han slödrar fram att jag ska komma och lägga mig.

Under värk arbetet försökar vi gå i korridoren lite och vi hittar en namntavla. Det slår oss då att vi inte bestämt några namn.

Vi läser och läser och funderar och funderrar. Tillslut har vi två namn klara för oss.

Blir det en pojke ska han heta Tim och blir det en flicka blir det Rebecca.

Timmarna flyter på och värkarna övergå till knystvärkar.

Allt går bara bra, jag tror jag är gjort för att föda barn. Viss gör det ont, men jag har haft turen att det har flytit på som vanligt och hipps vipps så landade vårana älskade lilla dotter hos oss kl 05.42

En troll unge med mycket hår.

Jag var överlycklig och även Micke. Jag fick då se en sida av Micke som jag aldrig tidigare hade sett. Den där tuffa killen, som var en raggare och gillade att festa. Han satt nu med denna lilla flicka i famnen och bara tittade på henne.

När hon skrek så var han framme vid plastlådan direkt. Han var först med att byta hennes första blöja.

Vi var nu tre och det känndes aldrig som vi varit två   

Idag är dt 21 år sedan och mycket har hänt. Men i det stora hela så tror jag jag har lyckats med det jag lovade henne som bebis.

Hon är idag en vuxen kvinna. Hon bor med en undebar kille, Hon har ett jobb och hon älskar sin mamma.

Vad hade jag varit utan henne?

Men nu har jag och Micke återgå till att bli två. Det är en konstig känsla. En ny situation man måste lära sig oxå.

Livet tar nya vändningar hela tiden och det gäller bara att följa med och värdera under resansgång hur man ska förhålla sig till nya saker.


STORT GRATTIS MIN ÄLSKADE REBECCA !



 
 
Diana

Diana

19 februari 2019 09:33

Det var en fin historia, tack för att du delade med dig. Märkliga ord för att komma från mig, då jag aldrig varit intresserad av barn. Men det var så vackert skrivet! Så grattis Rebecca!

http://quipuskennel.bloggplatsen.se

Isabella

19 februari 2019 19:52

Vad roligt att du tycker det. Tack

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Av Isabella - Tisdag 2 april 10:30

Ja men nu gott folk har vi gått in i April månad. Detta innebär att jag har nu haft vägning igår. Blev inte som jag tänkte mig. Vågen har gått upp 1,7kg. En jävuls besvikelse infann sig. Men så ser sanningen ut. Jag vet att denna månad så har vi ha...

Av Isabella - Måndag 25 mars 10:43

Ja ha nu blev det måndag igen och vi är redan i slutet av Mars. Denna månad har varit rätt motigt för mitt eget psyke. Jag har ju opererat mig och det var ju bra. Är så glad att jag fick operera mig relativt fort och att jag nu ska börja läka och bli...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards