Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 8 april 2019

Nu vecka med fika i centum

Av Isabella - 8 april 2019 07:29

Allså då kom härliga måndag. Jag vill inte låta dryg eller nåt, men jag har förstått att FÖRSÖKA vara poitiv till jobbiga saker blir lite lättare för en själv än att bara vara negativ.

Så jag säger välkommen måndag.

Förra veckan slutade på bästa möjliga sätt. Jag lagade min röda lilla skadade bil, så nu kan jag köra 1 år till om nu inget annat går sönder. Håller alla mina tummar och tår för det. Jag fick veta min löneförhöjning OCH Lyckades gå ner 0,9 kg denna vecka. Känns otroligt bra för att vara jag. Jagär ingen som bara rasar ner i vikt, utan jag måstejobba för det och ha lite tålamod. Veckan före det så hade jag lyckats gå upp 0,1 och det var ju egentligen ingen katastrof, men känndes ju inte rikitgt rätt. Sedan har man en karl som tar ca 1,5 kg i veckan   Men jag har lärt mig att inte jämföra mig med någon. Utan bara hålla huvudet kallt och trampa på i min egen takt. I veckan så är det kalas i centrum. Både Rebbes minsta lilla kusin fyller redan 1år och så fyller mina mamma år på måndag. Så i helgen blir det fika kalas. Själv försöker jag att fika lite, men min svägerska är typ bäst i hela Sverige på att baka GODA och STORA kakor. På lördag blir det smörgås tårta.

Men jag ska föröksa vara lite mer strikt i veckan och motionera ordentligt på jobbet. 

Nog med detta nu. Fika bör man annars dör man........

I helgen har vi bara fisit, promenerat, satt in en ny diskmaskin, sett tv, grillat, ätit hos dottern och hamstrat drickor.

I går vart vi bjudna på fisk knyte hos Rebbe och Oliver. Jag är ju inget fan av fisk på något sätt. MEN detta var fan ganska gott. Rebbe hade potatis, lax, fetaost och creme fraiche i detta knyte och det vart gudomligt gott.

Har kommit så långt i min mognad nu att jag kan tänka mig att göra detta fiskpaket fram över här i mitt eget hem

  

   

I förgår natt sov jag som en kratta. Jag har ganska mycke skit värk nu så jag vänder och vänder på mig typ 56987123254 gånger per natt. Iallafall så lyckade jag vid en av gångerna klösa mig själv på läppen.    

Detta har nu svidit som bara den hela dagen igår. OCh så här vart det

 

Ett pytte pytte litet sår som irriterar så fort något stryckt mot det. Tur att inte så många ska strycka mig där och att jag inte så ofta har sjalar som är över munen.    

I det stora hela så har denna lugna helg varit fantastiskt bra och skön. Jag behöver ibland faktiskt bara vara och vila kropp och själ.

Nu börjar det en ny veckan med trevligt jobb och lediga dagar och sedan jobbar jag helg och det känns helt okej faktiskt.

 

Nu ska jag vila till mig en timme och sedan ska jag klä på mig och gå ut på en rask promenad med Doris.

Jag kommer att lägga ut detta fisk knyte efter jag provat göra det.

Just för att alla ni som är som jag och inte gillar fisk borde prova detta.

Ha nu en riktigt bra dag på er alla .



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Måndag 25 mars 10:43

Ja ha nu blev det måndag igen och vi är redan i slutet av Mars. Denna månad har varit rätt motigt för mitt eget psyke. Jag har ju opererat mig och det var ju bra. Är så glad att jag fick operera mig relativt fort och att jag nu ska börja läka och bli...

Av Isabella - Torsdag 14 mars 09:33

God morgon folket. Igår var en jäkligt bra dag. Min bil har skrmmlat och låtit konstigt under den när man kör och igår tog jag mig för att ringa och boka en tid för att få detta lagat. Jag fick komma dit redan igår för att dom ville kolla vad det v...

Av Isabella - Tisdag 12 mars 09:29

Allså, nu har det gått en vecka med gips och jag är as less. Man blir så klumpig och jag inser nu att jag har inga bra tröjor eller bra jacka. Många av mina tröjor sitter tajt runt armen och det gör ont då, så igår gick jag i Mickes garderob och låna...

Av Isabella - Torsdag 7 mars 09:10

Ont ont ont, men det går att härda ut. Igår hade jag turen att få vila hela dagen, då Doris var hos sin extra familj. Men igår kväll hämtade vi hem henne, så i morse var det dom vanliga rutinerna igen. Men det tar bara lite längre tid allt. Att klä s...

Av Isabella - Onsdag 6 mars 12:54


Hej på er. Jag kommer att göra detta inlägg lite kort, för att jag har lite problem med att skriva och hålla i telefonen. Men igår opererade jag min hand/arm. Det gick okej. Tanken var att läkaren skulle försöka sy ihop det trasiga ligamentet. Men...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards