Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 9 december 2020

Idag kom det till minne igen

Av Isabella - 9 december 2020 18:26

Idag har jag återigen fått klart för mig varför jag verkligen vill jobba med detta jobb jag har. Varför jag vill hjälpa männsikor. 

Idag kom jag till en farbror som vi bara sitter och pratar med en stund. Vi satt och diskuterade kommande jul och jag ställer den vanliga fråga, som vad han har tänkt göra idag.

-Jaa jag skulle egentligen ha varit till vinden och hämta ner granen. Jag uppmanar han att ta med sin mobil om han ska göra det ,OM han skulle rammla eller nåt så han kan nå oss. Han skratta lite och sa att jag var så klok. Sedan ser jag hur han knorrade på sig och så kom det.

-Jag skulle vilja sätta upp en sak som jag har satt upp varje jul i över 30 år, men jag vågar inte riktigt, för jag måste nog stå på en stol då. Okej sa jag.... men kan jag kolla vart du vill sätta upp den, så kanske jag kan hjälpa dig? 

Ja visst kan du få se...

Så går vi till en garderob och han tar fram en stor tavla på en tomte. En vävd tavla. Hans ögon skimrar av glädje och samtidigt lite sorg.

-Min älskade fru har gjort denna och vi har hängt upp den varje år i över 30 år, och jag skulle så gärna vilja att den kom upp detta år oxå, men jag vågar inte kliva på stolen.

-Men kom så går vi och kollar vart du vill ha den. Vi gick till ytterdörren och han visade mig kroken den brukade hänga på. Men ingen sak sa jag och gick och hämtade en stol.

Vi hjälptes åt och vi fick upp tavlan. 

-Han vart så glad och nästan tårfyllda ögon. så utbrast han .....

-Min älskade lilla tomtekubbe fick komma upp i år igen, fast att mina älskade fru inte finns med mig denna jul.

Tack så hemst mycket, detta var värdefullt för mig. 


Därför har jag valt detta jobb. Att för göra människor glad och lyckliga är en så härlig känsla och genom att jag ger dom detta, så ger dom mig så otroligt mycket tillbaka. 

Jag går till jobbet imorogn igen   


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Av Isabella - Tisdag 2 april 10:30

Ja men nu gott folk har vi gått in i April månad. Detta innebär att jag har nu haft vägning igår. Blev inte som jag tänkte mig. Vågen har gått upp 1,7kg. En jävuls besvikelse infann sig. Men så ser sanningen ut. Jag vet att denna månad så har vi ha...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards