Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 1 januari 2021

Nytt år, nya framtids sikter och nya regler

Av Isabella - 1 januari 2021 09:00

God morgon på er alla läsare och gott nytt år och välkommna till 2021   

Där fick jag skriva det för första gången. Går kvällen vart en stilla kväll med tre rätters middag och sedan bara titta på tv.

Jag har ju varit sjukskriven 1 vecka och igår var första dagen jag vaknade utan huvudvärk. Fy fan vad skönt det var. Men vi hade bestämmt att lung och ror skulle bli vårat firande. 

Rolf(min bror) kom och åt och sedan for han direkt. Efter det så la vi oss i soffan och tittade på film. 

Till förrätt hade jag gjort en räkbakelse, varmrätt blev det en kyckling gratäng och efterrätt hade jag gjort en bananoff paj. 

Allt var mycket gott och vi avslutade detta år med att fylla bukarna till fullo. 

   

Igår råkad "jag vill ha" begäret oxå titta fram i mig när jag bara tvärrt skulle in på Coop för att köpa ENDAST ris. Sprang in på avdelningen med nyårs konfetti och fick syn på bestik i guldfärg   på extrapris! Gick fram och började känna på dom. Då vart jag såld. Så jag gick där ifrån med två paket med vackra guldbestik. 

Är så jäkla nöjd över dom och längtar tills jag kan bjuda på middag och duka med  dessa 

 

Det gick även bra för Doris igår. Jag var ut tidigare på dagen och bara små kiss runder efter 17. Hon uppfattade där efter 19 att det small och hon undrade givetvis vad det var, men rädd vart hon inte. När tolv slaget kom så gick jag och Micke ut på balkongen och tittade på raketer och då kom hon själv ut och stod där med oss. Så jag är så tacksam att hon inte blir rädd. 

I veckan har jag sett att det figurerat många videos på facebook med folk som tror att dom tränar sina hundar för fyrverkerier, genom att sätta på filmer på det på tv och hundar sitter och tittar...... allså verkligen, ljuder kan ju aldrig bli dessamma som smällarna blir i verkligheten. Jag lät Doris välja själv om hon ville komma ut på balkongen och lockade inte henne eller uppmanade inte henne. 

Så nu har vi avslutat detta år och går in i 2021 med buller och bong. 

Hur ska jag nu lägga upp detta år, vad har jag för planer, vad vill jag åstakomma och framförallt när får vi börja vaccinera oss. 

Ja några nyårs löften har jag inte gjort för dom är bara till för att bryta och känns ovärda för mig. 

Men jag har köpt en planerings kalender och den ska jag fylla med mål att sträva till och prio lister på saker jag har svårt för att ta tagi. 

Tex så ska jag tvätta bilen 1 gång i månaden, jag ska sätta upp delmål med att gå ner lite i vikt, jag ska se till att belöna mig med saker när jag nått mina mål och kanske till det som ska bli intressant att se, jag ska bli en "burk kärring"   

Jag har uppmärksammat att folk kastar mycker pantburkar ute runt sig och jag har tänkt att se hur många burkar jag hittar på ett år på mina promenader. Hur stor blir summan från 1 jan till den 31 dec? 

Så det finns lite att pyssla med även detta år. 

Jag hoppas verkligen att vi för börja resa snart igen och jag lovar er att min resa går direkt till Chile. Att få återförenas med mina syskon och få besöka mammas grav och ta farväl. 

Jag hoppas oxå att vi snart få börja besöka våra äldre på äldrebondena. 

 

Nu ska vi sparka igång denna dag och idag blir det handling, film och motion på agendan. 

Hoppas alla ni har haft en underbar nyårs afton och att ni får vakna med goda minnen idag. 

   



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Av Isabella - Tisdag 2 april 10:30

Ja men nu gott folk har vi gått in i April månad. Detta innebär att jag har nu haft vägning igår. Blev inte som jag tänkte mig. Vågen har gått upp 1,7kg. En jävuls besvikelse infann sig. Men så ser sanningen ut. Jag vet att denna månad så har vi ha...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards