Direktlänk till inlägg 25 september 2017
Så har vi ENTLIGEN tagit chipsen in i våran matlagning
I helgen fick jag ett recept av en föredetta svägerska. Låt mig presentera
CHIPS GRATÄNG
3 Kycklingfiler i bitar
3 dl vispad grädde
1 burk creme fraiche
½ burk Mango chatny
1 lagom bit hackad purjulök
Grill chips
salt
grillkrydda
Gör så här:
Stek kycklinbitarna i en panna, salta och ta ganska rejällt med grillkrydda.
Lägg upp kycklingen när den är färdig stekt i en ungsfast form. Hacka purjolöken och strö den över kycklingen.
Vispa grädden och vänd ner creme fraichen och mango chutney i grädden. Sedan brer du över gräddröran över kycklingen.
Sedan toppar du gratängen med GRILL chips
In i ugnn på 175 grader i ca 30 min eller tills chipsen fått en brunare färg.
Ät denna gratäng med ris och gärna en sallad .
Det var super gott och det tog ungefär 40 min att göra.
Men vilken känsla. Klev upp och drog på mig jobb kostymen. Att bara gå till jobbet och bara göra saker som folk mår bra av är ju fantastiskt. Ingen som ringer och vill byta rad, eller att man ska fixa folk som vill jobba. Att måsta trycka ihop en pla...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | |||||||
4 |
5 |
6 | 7 | 8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 | 14 | 15 | 16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 | 26 |
27 | 28 | 29 |
30 | ||||
|