Jag kan allt

Alla inlägg den 9 februari 2017

Av Isabella - 9 februari 2017 07:29

Idag är dagen DET ! Nu kl  10 ska jag bege mig upp till Piteå för att träffa ett Medium. Hon har  bett mig att skriva ner frågor om det är något jag vill fråga. Jag vet inte rikigt vad jag vill fråga men det finns två saker jag ska ha med mig i jackan utan att nämna det.

Det ena är ett smycke från Oliver och det andra är brevet jag fick av Helen. Sedan skulle jag vilja fråga om vissa situationer och relationer och kanske få lite råd och tips om hur man ska gå vidare och agera. Jaaa allt är verkligen spännande. 

Lilla Doris ska fara till sin dagmatte och få bli ompysslad där några timmar. Herre gud vilken tur att hon kom i löpen nu och inte om en månad när hon ska vara på pensionatet i Bobysund, kunde ha blivit lite jobbigt för hanhundarna och för dom som har pensionatet.

Doris har ju börjat sova själv i hallen i sin säng och det går jätte bra. Hon går direkt ditt och lägger sig utan konstigheter.

Det ända jag inte gillar är att hon nu två gånger har fått baksug. För er som inte vet vad det är så är det en defekt dessa trubbnosar har. Kanske inte alla men Doris har det, men VÄLDIGT sällan. Men det innabär att hon kommer i ett tillstånd där hon bara drar in luft genom näsan och andas inte ut den. Detta är inte alls farligt och genom att hålla för näsan och få henne att öppna munnen, så upphör hon att dra in luft.

Två gånger nu har jag vaknat av att hon har stått och dragit in luft. Doris själv tycker nog inte det är jätte roligt och det gäller att jag ska höra det. Men ungefär som att ha ett barn så vaknar man tydligen. Det jag är rädd för, är att jag inte ska vakna.........   

Sedan tänker man ju på när hon nu ska på pensionatet och kanske få sova ute i hundburarna och vara helt själv.....tänk om hon får det då?

Usch ....så får jag inte tänka för då kan jag kanske inte fara ifrån henne ....... Nä allt kommer att gå bra och jag tror att hon fixar till detta själv i slutändan men med min hjälp slutar detta bara lite fortare.......hoppas jag......

Min älskade mamma ringer varje dag och frågar vart vi ska och när. Lite jobbigt ibland, nu när hon ringer typ tre gånger per dag och frågar, men jag köper det och är glad för hennes skulle att hon kommer sig utomlands och vi ska försöka göra denna resa våran bästa resa. Ska ladda upp min systemkamera för att kunna fota en massa och sedan göra en fotobok till mamma så hon kan bläddra i den och kanske minnas.

Nu min vänner måste jag sluta för att ringa och prata förstånd med Alltele. Vårat internaet fungerar bara på morgonen just. Rebbe blir galen även jag och Micke. Tror vi är en snutt beronde av detta verktyg som nuförtiden är så självklart.   



LET THE  MAGIC BEGIN

 



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards