Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 25 mars 2024

Jag ska styra min egen bil

Av Isabella - Måndag 25 mars 10:43

Ja ha nu blev det måndag igen och vi är redan i slutet av Mars. Denna månad har varit rätt motigt för mitt eget psyke. Jag har ju opererat mig och det var ju bra. Är så glad att jag fick operera mig relativt fort och att jag nu ska börja läka och bli bättre OCH att jag hoppas på att snart kunna gå tillbaka till någon form av jobb.
Men det som har varit jobbigt är min vikt resa jag påbörjade den 1 januari. Allt har gått så jäkla bra och jag har fått ner från 67 till 62. Nu under denna månad har jag inte kunnat köra på som jag viljat och som jag måste för att få dom resultat jag vilja. Men jag har gjort allt jag kan göra och försökt köra så gott jag kunnat.
Men detta har inte gett resultat och jag har oxå gått upp som det står på vågen nu. Men jag är medveten att mitt gips väger en del och att jag troligen har levt lite lyxliv och ci har varit och ätit rätt gott, så jag erkänner för mig själv att jag vet varför kanske dessa siffror visar sig. Sedan när man har en person bredvid sig som bara kör på och får otroliga resultat varje månad påverkar mig och mitt psyke.
Men jag så inte jämföra mig med andra det vet jag, men det är så lätt för mig att föra det. Men jag har rannsakat mig själv idag och tagit nya tag och jag ska fortsätta på min egen resa och sluta jämföra mig med någon annan. Min kropp fungerar inte som hans och tar det mig 7 månader längre att nå mitt mål så gör det de. Jag fortsätter som jag började och resultaten kommer att komma till sist.

Idag har jag fått tid för att ta bort stygnen och gipset på torsdag. Jag är sjukt jävla glad för det. Jag kommer få slippa gips, men kommer få en skena istället som ska vara på hela tiden, MEN jag kan duscha som vanligt. Sedan så får jag nu börja löpa igen och det gör mig glad, så jag får upp flåset lite och håller i sig tills jag ska till "tjejmilen".
Så allt känns hoppfullt och framför allt så hoppas jag kunna återgå till någon typ av jobb så fort som möjligt.
Helgen har passerat och gud vilken helg. När man sitter hemma hela veckorna och gör typ ingenting eller träffa någon så längtar man efter ett socialt liv. Och i helgen toppade vi vårat sociala liv. Vi började fredag med att fira pappa som fyllde år. Istället för en present, så bjöd jag pappa och Kerstin på mat på The Coner. Min bror följde oxå med och vi avslutade hemma med tårta jag bakat.

Lördag så gjorde vi bort en del måsten och på kvällen var vi bjudna till Marie och Göran på surströmming. Så gott och så roligt att få umgås med dessa människor. Vi spelade spel och hade det bara trevligt.

På söndag så hade Micke fixat en överraskning lunch till mig. Jag fick inte veta vart vi skulle, men bilen stannade på Arum hotell och jag blev bjuden på brunch. Jätte gott och mysigt.

På kvällen hade vi förberett grillat och jag tog gem min bror på mat. Så hela helgen har vi bara ätit gott och träffat folk. Jag har det för bra ibland. Men nu börjar en ny vecka och jag axlar den med energi och glädje.
Nu ska jag ta min hund och gå en prommis i solen. Det är kallare idag, men sol och av sol blir man glad.
Ha en fin dag allihopa

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Av Isabella - Tisdag 2 april 10:30

Ja men nu gott folk har vi gått in i April månad. Detta innebär att jag har nu haft vägning igår. Blev inte som jag tänkte mig. Vågen har gått upp 1,7kg. En jävuls besvikelse infann sig. Men så ser sanningen ut. Jag vet att denna månad så har vi ha...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards