Jag kan allt

Alla inlägg den 1 mars 2024

Av Isabella - Fredag 1 mars 10:02

Men stort jävla grattis till mig    Idag är det den första mars och det var vägnings dag. För ca 2 veckor sedan tjuv vägde jag mig och då hade det inte hänt något på vågen och jag fick på riktigt panik. Jag menar när jag verkligen gör 3-4 löppass i veckan 3km åt gångnen, jag gör core övningar 4 gånger i veckan jag går i snitt 13 000 steg per dag och jag sköter min kost, så blir man ju fan galen om det inte händer NÅGOT på vågen. Men mitt mål denna månad var att jag skulleha gått ner till 62,5kg,  jag låg och drog mig länge i sängen i morse för jag var orolig vad som skulle stå på vågen. 

När jag väl kom upp så ställde jag mig och blev OTROLIGT lättad och glad att jag gjort det jobb jag har gjort. Jag FIXADE det, vågen stannade på 62kg. Allså lite bättre än vad jag hoppas på. 

Jag har tagit bilder på mig själv för att kunna se förändringen på min kropp från den dagen jag började till idag... Jag började på en vikt av 66kg( det står 65,5kg med det var 66kg) och jag har på två månader nått till 62kg. Jävla grymt jobbat av mig och jag ska fortsätta tills jag når mitt huvud mål. 


 


 

Jag blir så peppad av att bara fortsätta framåt när man ser dessa bilder. Jag har fått betalt för mödan. 


Idag är det som jag sa den 1 mars och jag och min bror Rolf fyller år. Morgon började jätte bra. Micke klev upp pch tog fram mina presenter. Allså jag älskar honom    Han hade köpt en massa goo lukt från en serie som jag har haft förr och den luktar så jäkla gott. Jag fick hudlotion, duschkräm och mistel av den, så nu kommer jag lukt as gott fram över. 

Tack älskade Micke för detta, det var verkligen något jag ville han ..... 

 

Och jag fick lite gotta som jag kan njuta av till helgen oxå. 

Idag ska jag ta mig en ledig dag från motion och kalori tänk. Jag ska njuta och bara ridar vidare på den våg jag är på nu. Ikväll ska vi gå ut och äta med några vänner och min dotter ska följa med. Det blir jätte trevligt. Sedan får vi se vad helgen bjuder på. Men idag är det helt min dag    

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards