Jag kan allt

Alla inlägg den 12 mars 2024

Av Isabella - Tisdag 12 mars 09:29

Allså, nu har det gått en vecka med gips och jag är as less. Man blir så klumpig och jag inser nu att jag har inga bra tröjor eller bra jacka. Många av mina tröjor sitter tajt runt armen och det gör ont då, så igår gick jag i Mickes garderob och lånade tröja från han. Innan operation var jag och köpte mig en snygg vår jacka som jag tyckte skulle vara vid nog att kunna ha gips i, men så är inte fallet. Det blev för tajt och jag kan inte ha jackan. Så idag har jag hängt in den i klädkammaren och där får den nu hänga. Så nu funderar jag på om jag måste gå och köpa mig en väst eller någon annan lösning. Jävla gips. Men detta är väl ett rätt litet problem gemfört med annat i världen.
Men jag har mindre ont iallafall nu och jag hoppas på att detta läker bra.
Förra veckan så tog jag en paus i mitt motionerade. Jag hade ont, tycke jätte synd om mig själv. Men nu denna vecka har jag styrt upp mig igen och igår tog jag en rask promenad på bandet, och provade på att göra lite mag övningar på golvet.
Jag kan säga er att det är lätt att komma upp från golvet med en arm. Jag ser nog lite ut som en sköldpadda på rygg när jag ska upp. Men det går, med en rullning åt vänster.

I helgen fick vi ta en tur till Akuten. Jag fick lite temp och hade rätt ont i armen så 1177 ville jag skulle åka in och kolla så jag inte hade någon infektion på g. 4,5 timme senare så konstaterade dom att vi skulle ha is i magen och vänta. Mina värden var perfekta, jag hade inte svullna fingrar och tempen hade gått ner och dom ville inte gipsa av mig. Så vi fick åka hem. Så vi spenderade lördagskväll där uppe i vänte rummet och vart illa tvungna att se Mello utan ljud ...... Helt underbart.
Söndagen blev det lite roligare. Vi åkte ut och grillade lunch med några vänner. Allså jag älskar inte korv , men att grilla falukorv över eld är fan det bästa jag vet. Så vi grillade och sedan blev vi bjudna på fika hos Donna. Jätte trevligt och kul att träffas över en grill lunch.

I idag ska jag se om jag får fram mina solstolar, så jag kan börja öva upp min bränna. Jag har nu perfekt läge för att sitta ute i solen om jag lix inte kan göra något annat. Bara lyssna på poddar och njuta av värmen.
Doris har börjar lösa hår och det är det värsta jag vet. Jag har hår över allt och jag kan inte damsuga, MEN jag har ju en robotdammsugare som ska få börja jobba lite och jag har börjat kamma henne varje dag. Jag har ju typ bara svarta kläder och jag ser inte klok ut när jag suttit i soffan. Men jag har ju själv valt att ha hund, så bara bita ihop och hoppas hon inte fäller päls så länge. Nu ska jag dricka vatten och sedan ut på en promenad med. Solen lyser och vem blir inte glad av det.
Ha en fin dag på er

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards