Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 8 april 2024

Ett uppvaknade

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inlägg" och få skriva av mig lite. 

Men morgon vände helt plötsligt. Jag får ett samtal från min chef, som berättar tt en kollega till mig har gått bort   

Världen är inte rättvis eller livet. 


Min fina kollega Vibien hade somnat in på natten helt oväntat och alldelses för tidigt. En människa i 43 år åldern med små barn och man. Helt ofattbart att förstå. 


TILL DIG VIBIEN   

Din och min väg korsades för ganska många år sedan genom jobbet. Du var glad jämt, villig att lära och försöka saker du kanske inte gjort förr. Du var väldigt omtyckt av oss kollegor och våra brukare. Du utförde alltid ditt jobb perfekt och lämnade inte något åt slumpen. Jag kommer att komma ihåg dig med värmer och glädje. Jag har så många roliga minnen med dig. 

Nu finns du inte bland oss längre och det gör ont att tänka på och jag tänker också på dina barn och din man som ska växa upp och leva utan sin mamma/ fru. Det är en fruktansvärd känsla och helt klart jätte svår att förstå. Men jag hoppas du sitter där uppe och tittar ner på oss och er hur uppskattad du var och jag vill du ska veta att du har lämnat ett fotavtryck på denna jord och i våra hjärtan. 

Du kommer bli saknad och aldrig glömd fina VIBIEN    Våra vägar kanske möts i gen i en anna värld 


Så efter detta samtal vaknade jag upp och förstår ju att mina minimala problem är verkligen inget att skriva om. Så jag tänker inte göra det idag heller. 

Jag har ett fantastiskt liv och den sista tiden har jag insett hur många fina vänner jag har runt mig. Vänner som verkligen bryr sig om mig. Jag inser verkligen att man är dålig på att berätta för sina vänner att dom är världefulla. Det är något jag ska bli bättre på. För man vet aldrig när ens sista dag är. 

 Helgen har varit SÅ bra. Vi har umgåst med Mickes bror och fru. Vi blev bjudna på middag. Allså denna tjej Emelie är så SJUKT jävla bra på mat/ fika. Hon skulle typ platsa direkt i någon kock tävling OCH hon skulle vinna. Jag är sjukt glad att få vara en vän till henne och äta hennes mat    Så i for hem sedan med magarna fulla och höga på ruset av middagen. Tack Emelie och Jörggen för middagen. 

Igår var vi till mamma på dagen och fikade och kramades lite. Sedan på kvällen var jag bjuden till min fd kollega Donna med mina andra fd kollegor Idha och Marie. Jag går alltid från dessa middagar med en känsla av trygghet. För när man träffar dessa tjejor så kan man verkligen prata om ALLT och vet att ingen dömmer. Vi åt surströming och Donna hade bakat en JÄTTE god anannas paj. Så även denna kväll kom jag hem med magen full och glad över dessa människor finns i mitt liv. 

Igår åter tog vi en bild som vi har tagit för några år seddan oxå. Det roliga var att vi skulle ligga på golvet med skallarna mot varandra   Vi kom ner på golvet med lite möda och stönande, men när vi skulle upp blev det lite jobbigare    Donnas fina dotter var fotograf och jag kan säga hon skrattade när vi skulle ta oss upp igen. Men bilden blev jättefinn och jag kommer att förstora den lite och sätta upp den på min fota vägg. 


Idag om en liten stund ska jag fara och träffa en kompis som jag umgicks med för MÅNGA år sedan, när jag hade Oliver. Hon hade barn i samma ålder och vi bodde grannar och var jämt med varandra. Jätte roligt att ses över en lunch och höra hur livet har varit. Så jag ska göra mig klar och åka iväg strax. 

Vi alla behöver nog ibland var lite mer tacksamma för de människor vi har runt oss och också berätta för dom som betyder något för en att berätta det oxå, ellerr visa det tydligare. Och aldrig lämna en situation olöst om man har haft olika synsätt på något, utan lösa det och ALLTID skiljas som vänner. För manvet aldrig hur ens liv blir eller hur långt det blir. Lev nu och gör och köp sker ni verkligen vill ha och göra. Vänta inte , för då kan det bli försent. 

Jag avslutar detta inlägg med lite bilder från helgen. 

Glömde skriva att jag har varit och dött SÖTDÖDEN ! Har varit till en kompis som har fått kattungar   Typ dom gulligaste varelserna i världen. Men jag tittade bara, jag ska inte ha någon gull kissse. 

Ha en bra dag på er alla ! 


   

       

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Tisdag 2 april 10:30

Ja men nu gott folk har vi gått in i April månad. Detta innebär att jag har nu haft vägning igår. Blev inte som jag tänkte mig. Vågen har gått upp 1,7kg. En jävuls besvikelse infann sig. Men så ser sanningen ut. Jag vet att denna månad så har vi ha...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards