Jag kan allt

Alla inlägg den 17 april 2024

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33

God morgon    

Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det. 

Jag har nu väntat i ca 4,5 månader på att jag ska känna att jag vill träna, suget efter att ...fan vad skönt det ska bli att träna......   Men vet ni vad ,jag tror jag ALDRIG kommer känna det är roligt att träna. Den enda känsla jag är rikitig glad för, är den när jag är klar med träningen. När jag står i duschen och tvättar bort all svett och känner mig slut i musklerna. DEN känslan är den bästa, när det är klart för dagen. Att jag någon gågng ska säga att det är roligt att träna kommer nog aldrig komma och det är väl okej, så länge jag bara gör det. Jag tränar inte längre för att gå ner i vikt. Jag är rätt nöjd med min lite slappa kropp och för att närma mig 50 år och har fått två barn. Jag tränar för att hålla mig i form, kondition, hjärta och mina leder. Jag har märkt en viss skillnand när jag tränar så har jag mindre ont i mina leder och det tycker jag verkligen är ett pluss. Sedan att låta hjärtat pumpa lite då och då är nyttigt, för vem vill inte leva ett så friskt liv så länge som är möjligt? 

Så nu på morgonen gjorde jag det igen och jag är stolt över mig själv över att jag inte låter mitt "lättja" vinna över mig 


 

Nu på förmiddagen fick jag oxå ett samtal från min chef. Nu äntligen har dom fått ihop en plan för mig som gör att jag kan få börja jobba lite med saker jag ska klarar av. Jag kommer tydligen både vara samordnare, utbildare och åka runt på olika arbetsplatser och stötta kollegor i att göra Genomförande planer på rätt sätt. Detta känns roligt att få komma igång med lite jobb och jag har nu några dagar på mig att börja fundra på hur mycket tid jag ska börja jobba. Men det känns roligt att få komma igång. 

Jag har nu gått hemma på 100% sedan den 5 december och jag kan säga att man blir lite less. Micke håller på gå in i väggen, för att när han kommer hem vill jag ju bara prata och hitta på saker. Helgerna packar jag med middgar och främandene och han gör dom med mig, för att han vet att jag behöve få lite social tid med människor, men han är trött ibland och vill egentligen bara vila och ha det lungt    Så nu när jag ringde han och berättade för han så var hans svar...

-Men vad skönt    ....... kanske han får lite vila och att jag oxå är trött efter en dags arbete   

Mitt samvete ligger nu hos min hund Doris. Nu har jag varit hemma med henne SÅ länge och vi har skapat rutiner kring dagen och vi har myst i soffan och busat. Nu ska hon återigen börja vara själv och det sliter i mitt hjärta. Men hon klarar det och jag ska kontakta min hundrastare igen så jag får äta lunch någon dag i fred utan att stressa. 

Så livet reder sig och jag hoppas verkligen att min handled/arm  klarar detta och att jag kommer att få komma tillbkaka till att mitt riktiga jobb efter semestern. Jag längtar faktiskt efter mina gammla. 

 

Nu ska jag göra mig klar och så ska jag skjudsa min dotte till hennes jobb. Ska sedan kanske åka förbi jobbet oxå och hejja på några kollegor. 

Ha en bra dag på er och njut av snön som kommer idag här i Skellefteå.   


Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards