Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 30 april 2023

Jävla nötter

Av Isabella - 30 april 2023 20:29

God afton kära läsare.
Hur har eran helg varit? Hoppas ni har fått den helg ni önskat er. Här har det varit en helg i min smak. Jag började fredagen med att bjuda ut mun gammle vän Camilla. Hon tvingade mig att prova musslor. Ja vad tyckte jag om det??? Nja, inte alls så dåligt som jag trodde, men i slut skedet av tuggand kom den där jäkla fisk smaken. Jag har svårt för fisk, men jag ska villigt erkänna att det var betydligt godare än jag trodde.

Vi käkade och sedan blev kom vi på den bra idén att åka till Cilla och A-k på anderstorp. Vi hittade en bil och Camilla frågade karln om han kunde köra oss till Anderstorp. Snäll som bara den, så kunde han det. Innan vi hoppade av bad jag om hans nummer, så jag skulle kunna betala med swish. Då säger han lite finurligt.
Jag ska säga er att detta blir gratis. Nä insisterar vi, att vi vill betala. Det blir knäpp tyst i bilen och han börja leta runt i fickan, och upp drar han en lite lite lite Samsung gammal vik telefon och skrattar lite. Jag har inte swish, så ni hade tur idag. Vi skrattade gott och tackade för oss. Älskar trevliga och glada människor.
Hela kvällen blev sjuk skoj med dessa brudar och jag fick hämtning av Micke 00.00
Lördag blev lite avslagen, men på något lustig sätt så fick vi lite saker gjorda. Vi gick till stan och käkade lunch, vi stor handlade och vi lagade middag. Trots min ordentligt i hållande huvudvärk.
Idag söndag har vi haft det nya rutinen på morgonen. Robinson maraton. Alla veckans avsnitt från 7.30 till typ 12. Vi har oxå idag avslutat denna bantnings tävling vi hållit på med. För mig gick det väl åt skogen kan man säga.
Jag har +1 kg. Jag är inte förvånad eller besviken. Jag vet presic vad jag stoppat i käften och kan verkligen inte skylla på något.
Men jag ger inte upp ska ni tro. Efter våran morgon, så tog vi på oss löpar kläder och for ut på en lättar jogging runda. Det är bara att fortsätta.
Idag har vi ju Valborgs och vi har grillat och brorsan har varit här. Vi har promenerat till brasan och nu är vi hemma igen för att bara krypa ner i sängen strax.
Så min helg har varit topp 10. Jag är nöjd och nu siktar vi på nästa vecka.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards