Jag kan allt

Alla inlägg den 20 mars 2017

Av Isabella - 20 mars 2017 19:26

Så här har jag det just nu. Idag efter kl  kännde jag att det pirrade till lite i ändan. Sedan pirrade det igen och igen och jag insåg (jag satt i bilen på parkeringen) nu jävlar var det bråttom. Sladdar in på min ruta. Våldar ut min hund och försöker få henne att förstå att nu måste vi små springa.

Väl inne så släpper jag hund väska och byxor och kastar mig ner på toa. Och där har jag nu varit 5 gåger sedan 14 tiden. Jätte konstigt. Jag har inte ont i magen, jag mår inte illa, men jag skiter vatten och det som kommer in ska tydligen ut så fort som är möjligt.....? Hoppas detta ger mig sig redan ikväll. För när man jobbar åt kommunen hemtjänsten så finns det inte tillgång till toa när man är ute och jobbar.

Nog om detta nu.

Skriver detta inlägg för att klar göra vissa saker, för jag inser och förstår att vissa undrar. Detta är igentligen inget jag är skylldig att gör, men tänker endå dela med mig av mina tankar runt detta och känslor.

Nu när vi varit på Gran Canaria så har jag druckigt alkohol. Vi har tagit oss öl och drinkar. Allt har gått mycket vuxet till och jag har näst in till just så pass varit salongs berusad. Vi har inte varit ute och festat på nätterna utan lag oss väldigt tidig. Ja helt enkelt har vi haft väldigt trevligt.

Bara för att jag har druckigt alkohol så vet jag fortafarde att jag är en alkoholist, det är inget som växer bort.

När jag gick ut med att jag ville bli nykter och gick till AA så var jag väldigt noga med att säga att jag ska då göra ett ordentligt försök. Jag har inte lovat någon evig nykterhet. Jag lovade ingen för att jag VET vad ett beronde är.

Jag har nämligen flera. Jag är en beronde männsika. Lider man av ett beronde så vet man att man reagerar på känslor och att känslor kan vara olika från dag till dag. Som tex detta med rökning. Hur många gånger har jag inte sagt att jag ska sluta röka?? OJ OJ  hundra tals gånger. Ena dagen kan tankar som cancer gnagande i mig och jag säger nu jävlar slutar jag och det känns rätt. När jag då inte klarar det så klart man blir tött på sig själv och känner en viss självförakt mot sig själv. För mig är de det viktigaste att jag inte slutar försöka. Den dag jag slutar försöka så är jag kanske körd.

Beronde människor är oftas känslo människor oxå. När man styr av känslor är det lätt att man går händelsen i förväg och kanske säger sker som man vill och tror just då blir det bästa, men sedan när verkligheten kommer ikapp, så kanske det inte alls blir så...... detta kan ju oxå leda till att folk ser på en som tjollrig, lat och som många utrycker det (man måste ha lite jävlar annamna i sig). Ni som tycker detta är det helt okej. Ni får gärna tycka att jag är både lat, tjollrig, och vellig och kanske till och med ljuger. Alla har egna åsikte och det är okej för mig, men man behöver inte alltid säga dom. Även jag har förstått att jag måste lägga band på mig och i mina utalande kanske tänka efter först och tala sedan.

Klar görandet i detta inlägg är ......

Jag vet att jag fortfarade är alkoholis och att den sjukdomen finns i mig föralltid. Vad som händer efter detta vet jag inte, men vad jag vet att vissa situationer ska jag inte dricka i och i vissa sällskap.

Och det beror nu inte på sällskapet utan mer stämingen och hur jag förhåller mig till vissa skaker.

Jag är en människa av kött och blod och jag har många skavanker och jag vet om dom alla.


Av Isabella - 20 mars 2017 14:54

Hej på er alla läsare.

Nu har jag återkommit till Svärjet ! Vi har haft det jätte bra och haft det jätte varmt. Vi bodde på ett hotell som jag kan säga var nog kanske en av dom sämre jag bott på. Det var rent och fint men konstigt koncept. Resturangen låg i samma byggnad, men det fanns två pooler och dom låg i två andra byggnader.  För att komma till poolen var man tvungen gå upp för en lång brant backe och sedan 8 trappor.

För mig och vi som har ben för det är det ju ingen sak, men för dom som inte har det är det ju inte så bra.

Sedan var det ungefär 1km till någon typ av affärer. För mammas och Kalles skull skulle vi ha mer centralt hotell och där pool ommräde låg direkt in till. Men det var helt ok endå.

   

Vi har oxå fått uppleva exotiska djur. Inte på park då , men i den verkliga naturen. Vi har sett stora äckliga krabbor, jätte söta och många Delfiner, en jätte ödla, 2 mini ödlor,fiskar, katter och 1 super duper äcklig kackelaka.

   

                     

Semestern är slut nu och ´kan bara summera den med att .......

Jo det har varit skönt att vara i värmen och vara ledig 1 vecka, men det är lika roligt att komma hem till barn och hund.

Doris har haft det jätte bra. Men hon hade vevat sönder lill kroppen när Rebbe och Oliver kom och hämtade henne på fredagen.

Nu åter går jag till vardagen och den är välkommen.


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards