Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 2 januari 2023

2023 nu åker vi

Av Isabella - 2 januari 2023 09:46

Ja men då var vi här. På ett helt nytt tomt blad som ska fyllas.
2022 vad fyllde jag det med?
Jo en turbulent bergodalbana av känslor, nya insikter, misslyckande, glädje, tårar, skratt och mycket där till. Ja i princip allt som livet innehåller. En utlandsresa hann jag med. Vi firade Mickes 50 års dag på Cran canaria. Jag hade en fantastisk semester med dottern och alla hundar uppe i norr.
Doris har haft stora problem med ett öga under 7 månader, som höll på ruinera mig på både pengar och hopp. Men även det ordnade sig och nu är gumman så bra hon kan bli.
Jag och Micke har skilt oss och försökt att gå skilda vägar. Det slutade med en enorm längtan till varandra och många långa samtal om det liv vi levt med varandra, hur vi skulle ha gjort och en insikt i att vi båda vill egentligen vara med varandra, men med nya ögon. Så i höst så flyttade Micke in till OSS och vi har börjat på ett nytt liv tillsammans med nya insikter och regler hur vi vill och ska göra för att ge varandra det vi vill ha ut av livet tillsammans.
Så 2022 har varit ett lärorikt år kan jag tycka och jag har lärt mig både saker om mig själv och om andra.
Hur ska vi börja då det nya året. Dom första skrivna meningarna på detta tomma ark.
Ja jag skrattar ganska gott för mig själv när jag ska skriva detta. . . . .
Ja som typ 80 % av resterande befolkning så ska jag väl ta tag i kroppen. Maten och detta jäkla snacks. Skräpmat har dominerat mitt trötta månde. NU är det slut med det och jag MÅSTE hitta glädjen i att laga mat igen.
Viktmäsdigt ligger jag rätt bra till. Jag har endast 4 kg till min vikt jag vill ha. Tanken var ju att jag den 27 januari skulle väga 58kg, men det känns lite svårt att nu då dit på 26 dagar.
Men det viktigaste för mig är att jag hittar glöden igen att tävla mot mig själv. Så idag sätter jag igång tävlingen med jag VS självömkan.
Jag har vunnit förr och jag kan vinna igen.
Nu ska jag oxå göra något jag ALDRIG gjort förr.
Jag har fotat mig idag, för att kunna se resultat om 6 månader och jag har tänkt dela med mig av dessa bilder. Känns lite skrämmande att blotta sig, men nu gör jag det.

Att göra saker som är utanför min trygghets zon är oxå något jag ska försöka fylla detta nya år med. För min uppfattning är att när man gör något som känns svårt, omöjligt och as jobbigt, så stärker man sin egen självkänsla och självförtroende. Så detta år startar NU och jag välkomnar det så otroligt mycket.
Redan nu i Januarie så har jag och Micke förlovat oss, vi har en lång resa till Chile om 26 dagar.
Bladet har redan börja fyllas med glädje.
VÄLKOMMEN 2023

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards