Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 18 januari 2023

Hög växel

Av Isabella - 18 januari 2023 21:40

Allså min hjärna går på högvarv. Allså så många tankar på samma gång är så jobbigt, men samtidigt så roligt stundvis.
Det händer så mycket just nu i mitt lilla enkla liv.
Vi åker utomlands nästa fredag. Hela långa vägen till andra sidan jordklotet. Till värmen, till mina biologiska syskon. Det är 4 år sedan jag träffade dom sist och bara det känns otroligt spännande och roligt. Tyvärr finns inte min biologiska mamma längre och det kommer givetvis bli lite tråkigt att måste besöka hennes grav. Men något jag absolut vill göra och ta ett farväl på plats. Sedan är det mest spännande att se hur mina relationer blir nu med mina syskon när mamma inte finns längre. Min helbror har bjudit in oss till hans hem, så det blir där vi kommer att bo. Så jag får väl se om dom andra syskonen tar någon kontakt och vill träffa mig.
Idag har vi varit och inhandlat livet drog inför resan.

Snus ,snus och snus vad vore livet utan snus?
Själv har jag ju dragit på mig lasten rökning IGEN,och tänker att det får väl vara rökning på denna semester och när jag kommer hem blir det att göra ett avsked från den lasten. Jag kan ju för fan inte hålla på med både snus och cigg. Ofräsch och dyrt. Sedan tror jag att min ihållande hosta som finns än kan faktiskt bero på rökningen. Så klok har jag blivit att jag har lite insikt i mina droger.

Sedan så har jag ju sökt en tjänst som innebär bara dagtid och jag har fått komma på intervju. Det kändes bara bra på den, så jag väntar ju på svar om att kanske är en av dom utvalda. Det är jätte spännande. Trodde aldrig att jag skulle byta jobb, men nu händer det tydligen.

Sedan har jag och några kompisar dragit igång en tävling. Vi har satsat pengar på vem som går ner mest i vikt i % under en viss period och detta är just nu rätt peppande och roligt. Jag har ingen förhoppning på att vinna pengarna, men vad som än händer så vinner man hälsa. Men jag ska kämpa och ABSOLUT jobba för att vinna dessa 2000kr.
Jag och Micke har lite otur att vi har en 2 veckors semester framför oss,MEN som Micke sa.....
Vi får bara kämpa lite mer när vi kommer hem.
Som tur är att mitt löpband kommer i morgon och det är min räddning att kunna köra ordentligt när jag kommer hem. Det som känns riktigt roligt är att Micke oxå är peppad och jag tror detta band är en super bra investering för oss.

Sedan är jag på spänna varje gång min mobil plingar till. Min förlovnings ring passade ju inte och jag beställde ju en ny redan den 2 Jan och nu väntar jag förväntansfullt varje dag att jag ska få meddelandet att min ring kommit. Jag HOPPAS verkligen den kommer innan vi åker.
Vill ju glänsa med min nya fina ring.

Så I det stora hela så har jag så många roliga saker att se fram i mot och mycket som händer just nu, så att hjärnan jobbar är väl inte konstigt.
2023 började med jobbiga stunder, men har lett fram till att nya portar öppnat sig och att jag väljer att byta riktning på min vän.
Spännande och förändringar är roligt och nödvändiga ibland för att må bra.
Nu ska jag krypa ihop och försöka kortslutning hjärnan och hoppas jag vaknar pigg i morgon.
Sov så gott allihop.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards