Jag kan allt

Alla inlägg den 28 augusti 2016

Av Isabella - 28 augusti 2016 17:11

Den bara tickar på och vare sig man vill eller inte så går tiden framåt. Dom sista två veckorna har varit konstiga. Först för att man mixtar med tabletter på mig och att inget verka hjälp, sedan har man börjat jobba igen och insett att pengarna inte räckte till räkningarn. Sedan har man haft en begravninga att gå mot.

Men nu är alla frågetecken borta och jag har fixat så räkningarn är betalda, värken skiter jag snart i och begravningen är gjord.

Allt gick och i efter hand tänker jag. Varför ska man oroa sig och sova dåligt för små begateller? För det är det de är egentligen detta med pengar,värk och jobb.

Det finns männsikor som har det betydligt värre och mår betydligt sämre.

Begravningen av min svärmor var mycket fin och den kunde inte ha blivit bättre. Det var vacket väder och jag lovar lilla Ann-marie satt där upp och tittade ner på oss och log av den gemanskap en förlust av detta ger. Att det ska måste hända saker innan man måste förstår att vi måste vara rädd omm vårat liv och ta vara på varandra medans tiden finns. När den är slut då är den slut.

Ta nu och njut älskade svärmor där uppe och rocka inte loss för mycket så du skrämmer gammlen.

Du kommer alltid finnas med i våra hjärtan och vi ska hjälpas åt för att kunna hantera den tommhet du lämnat efter dig   

  Tiden har oxå sprungtit iväg och idag fyller våran lilla krabat Doris 1 år   

Jag insåg på allvar idag att jag har sjuk. Tokigt besluten om att hon ska ha det BRA min Doris. Och att jag kanske överdiver i MÅNGA situationer. Förstår absolut att folk är riktigt jävla less på mina hundbilder. Ska försöka tona ner detta en gnutta. Men det kan inte hjälpas att hon är en varelse som får mig att smälta av kärlek. Idag fyller hon iallfall år och vi har gett henne en ny säng, ny matskål och en leksak. Gladas var nog jag (typisk sådana här sjuka betenden) för Doris vart ju glad i ca 10 min för sin nya leksak, sängen fattar hon inte vad hon ska ha till och matskål som mat skål ?

Sedan hade jag kastat ihop en hund bakelse till henne. Tog mig ungefär 30 min att göra fin och fylla.

Tog typ Doris 40 sek att svälja ?    Undra vem somm var mest exaltrad av denna födelsdag? Tor alla vet svaret.

 

Igår var jag inte och tvärr jobbade 5 timmar. Känndes JÄVLIGT jobbigt innan jag komme mig iväg, men var jätte trevligt att träffa mina kollegor. Och timmarna bara sprang iväg. Tänkte när jag gick från jobbet. Herre min ge vad bra jobb jag har..... att den känslan infinner sig i en är bara positivt. Att kunna trivas på jobbet. Nu hade jag turen oxå att få gå "GULD RADEN" med dom gulligaste av dom dulligaste tanterna man kan tänka sig. Fundrade på om jag ska köpa mig ett hus så kan dom komma och bo hos mig så kan jag sköta om dom jämt.

Nu är det söndag och jag inväntar att kanske få prata med ina syskon i Chile. Min vän Glenn som bor numerra här i "kall Sverige" har hjälpt mig att översätta ett brev till dom hur livet går här hemma och hur ina planer är till att spara ihop pengr för att ta mig ner till dom. Så nu vet dom vad som händer och att jag kommer att sitta vid min dator kl 21.00 och vänta o dom har tid att prata med mig   

Jag har redan fått prata med min mamma och min lille bror idag och det var jätte roligt. Jag önskar så att avståndet var så betydligt mycket mindre än vad det är. Men inget att göra åt där heller så att bara att acceptera och göra det bästa av det. Så nu mina vänner ska jag kvacka vidre och låta tiden ha sin gång.

KVACK KVACK på er ikväll

 



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards