Jag kan allt

Alla inlägg under juni 2019

Av Isabella - 26 juni 2019 06:57

God morgon folket.

Ja ha  då har onsdag kommit och min ledighet tar slut här. Två dagar ledig efter jobbar helg är lyx och jag har njutit av varje sekund.

Som vanlig är det vardagliga livet lite tråkigt här, och jag lever efter rutiner. Äta ,skita, promenader, städa och vila. Så inget finns att utdröna på den fronten.

Men i Måndags så blev det "världens" godaste mat på mitt middagsbord. Ni som känner mig, vet vilken rätt jag tänker på..... SURSTRÖMING med Camilla. Satan så gott och roligt att få främande av henne.

Igår Tisdag så blev det lite promenader, lek ute i det fria med Dottan och på kvällen hade jag fixat en aktivitet med jobbet.

Allså det är alltid roligt att träffa kollegor utanför jobbet. Att få se dom i sina vardagskläder är ju otroligt roligt. Så jag harde fixat att vi skulle äta på Viking och sedan for vi och spelade mini golf på Eddahallen.

Jag hade även ordnat ett pris för vinnaren så kampen var hård. Efter som jag dragit åt svångremen kring mitt intag av godis på veckan så ville jag inte vinna och egentligen var jag väl ALDRIG orolig att jag skulle vinna, för jag har ALDRIG gjort det.

Men jag vet inte riktigt vad som hände ,men jag vann   

Men klok som jag var så skänkte jag bort priset till den som kom på andra plats. Så jag slapp sitta och dregla över godis/chips/choklad och dricka.

Men jag vill tacka alla som kom och det är roligt när så många vill vara med.

           

Vi hade oxå äran att få ha med 14veckor gammla Enzo. Allså en valp som var otroligt snäll hela kvällen. Han ser ut som en lite mini Doris, men det är en Boston terrier.

Nu är det onsdag och jag börjar jobba i eftermiddag. Nu på förmiddagen ska jag följa mamma på röntgen för att kolla om hon har några gallsenar i gallen eller gallgångarna. Sedan blir det raka vägen hem och ta ut mitt lilla monster och sedan skjudsa henne till Rebbe. Hon ska få vara där tills i morgonen.

Nu återstår det tre dagar jobb på denna vecka och sedan åker vi mot Vindeln för att hälsa på Sofie(Mickes syster). Vi ska låna en husvagn och campa lördag till söndag, grilla och kanske vi kan bada om väder och vind tilllåter.

Så sommaren har börjat och det gäller jag tar vara på den    

Av Isabella - 25 juni 2019 08:25

God morgon på er    


Nu har sommren börjat. Är det någon mer som är som jag ? Jag går liksom och väntar på sommaren hela tiden och till slut är den över. Förra sommaren var ingen sak att förstå att den börjat , men andra år har jag liksom gått och väntat och väntat att den ska börja, fast den redan hade börjat. Jag blir lixsom snuvad på konfekten    eller det är ju jag som snuvar mig själv på den. Nu i år har det liksom börjat på samma sätt. Vädret har varit varierande och det känns som inget har börjat än i min hjärna.

Men Midsommarafton har vart och sommaren HAR börjat och jag ska försöka börja njuta även om det är ett tag kvar tills jag har semester.

I veckan har jag oxå  dragit åt remen runt min viktnergång. Vi var ju så duktiga alla i familjen före juni. Men där någonstans fallerade allt och nu denna månad har varit en mindre bra månad. Så nu försöker jag gå tillbaka till inget godis på veckorna, bara frukt efter 18.00 och lite mer puls  promenaderna jag går. Lägger till lite sittup varje dag.


Iallfall så nu när man ska börja ha lite kläningar på sig eller små små shorts så kommer ett problem fram för mig. Egentligen ett problem som funnit en längre tid, men jag har struntat i det.

Detta med underkläder, min underkläder    Jag har haft en tendens att under hela mitt liv råkat handla lite fel underkläder. Dom senaste 15 åren har jag väl valt rätt typ 8 gånger av 10 när det gäller trosor och bh. Så man har alls som där 20 % trosor och bhar som ligger i lådan och man tänker att dom tar jag i nöd fall .........

Men när dom där nödfallen kommer, blir jag så himmla förbnnad på mig själv. VARFÖR HAR JAG SPARAT DOM HÄR JÄVLA TROSONA????

Allså att ha trosor som inte passar din röv, som glider in i snippan och röven är det VÄRSTA jag vet.

 

Eller att ha bhár som gör att pattar hoppar upp ovanför kanten är otroligt irriterande och inte alls snyggt. Förra veckan så satta jag på mig tydligen en nöd trosa och drog på jobbat. Var å irriterad redan innan 10 ,så jag funderade allvarligt på att vara utan trosor resten av dagen (vilket jag inte var).

Redan i helgen så råkade  jag ta på mig en liknade trosa på morgon och gick ut med Doris. Direkt slog det mig att VARFÖR har jag dom här trosorna...... så direkt när jag kom in efter morgon promenaden så slet jag av mig dom och kastade bort dom.

Nu har jag bestämt mig för att ALDRIG mer ha nöd trosor i min troslåda och jag ska rensa i min bh låda och jag ska aldrig mer köpa bhar utan att prova dom och göra ett test hopp i prov rummet, så jag vet att dom håller pattarna på plast.

Det finns väl ingen andledning att gå runt med en skavande trosa i snippan/röven och intala sig att man behöver nöd trosor!

Jag ska idag göra mig av med alla dålig passande underkläder. Sedan ska jag bara köpa underkläder som jag VET passar min röv/mina pattar.

Jag välkommnar min nya liv med BARA bekväma underkläder.




Av Isabella - 11 juni 2019 08:02

Allså hej på er.

Nu var det ett tag sedan. Beror på att det vardagliga livet kom i mellan mig och bloggen. Jobb och vardag så att säga.

Jag vill börja med detta inlägg hylla några hjältar i mitt liv.

Förra tisdagen så satt jag på jobbet och åt och känner plötsligt hur det hugger till i en tand. Det gör ont som fan och jag tror då att jag fått något mellan två tänder som skurit in i tandköttet. Hela onsdag gjorde det onte somm bara den så fort jag råkade tugga på den sidan.

torsdag åker vi ner mot Sweden Rock och kommer till Bromma och ska ta en matbit. Inser då att en tand har delat sig och jag har en lös halv tand    hur kan jag har missat det ......

Jag har nu en hel helg i sövlesborg med festivalmat och skit framför mig och att tugga på den andra sidan. Problemet var att jag har haft en tand på andra sidan som har jävlat till och från. Har haft lite värk i den då och då. Men det har som lugnat sig mellan åt och jag har dragit på att kolla upp det. Men nu denna helg så skulle jag bli tvungen att bara tugga på den sidan och det är då jag får ont som fan.

Så hela helgen har jag haft tandvärk på båda sidorna i munnen och måsta vara jäkligt försiktig med allt jag försökt äta.

Så igår ringde jag till min tandläkare.

dom hade inga tider förrän nästa vecka. Jag föklarade då att då måste jag vända mig till någon annan.

-ABSOLUT inte så kvinnan i telefoen. Då går hos oss och vi ska försöka fixa detta. Ringer dig om en timme.

En timme senare ringer hon och har fixat fram en tid.

Så igår fick jag detta tand problem fixat. Dom är mina hjältar och dom har sevic som ingen anna kan slå. Att ha tandvärk är fan värre än allt annat. Jag föder hellre barn än att gå och ha onte i munen.

Så jag vill verkligen skryta över min tandläkare med hans personal. Dom är trevliga, snälla och otroligt servic inriktade.

 

Jag rekomenderar VERKLIGEN denna tandläkar till alla. Tack för att jag idag kan äta normala saker igen.

Sweden Rock har nu passerat och jag kan sammanfatta det med 5           av 5 möjliga.

Vi har haft jätte jävla trevligt helga helgen och många skratt har av verkast. Minnen jag kommer att leva på hela livet.

Även där fanns det hjältar. Robban som såg till att jag och Stina kunnde vara långt fram under en av konserterna. Han var våran livvakt och gjorde allt han kunnde för att se till att vi inte skulle bli nerknuffade. Tack Robban.

Sedan var jag en slarv fia och tog inte på mig sockar en av dagarna. Då lånade Jörgen ut sina sockar till mina otroligt svarta fötter . Tack Bassen.

Samma kväll fick jag oxå låna en långärmad tröja av snällaste Stina. Tack Stina.

Hjältar finns det överallt om man bara kollar.

Sista kvällen hade jag oxå turen att få umgås med en gammal vän. Sara och hennes kille mötte upp oss och fy fan vad roligt det var.

Saknar henne redan.

Hela helgen varr otroligt rolig, tältandet gick bara bra och jag har sovit gott.

Kroppen och tanden höll hela helgen och nu är det tillbaka till vardagen igen.

           




Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards