Jag kan allt

Alla inlägg den 26 juni 2019

Av Isabella - 26 juni 2019 06:57

God morgon folket.

Ja ha  då har onsdag kommit och min ledighet tar slut här. Två dagar ledig efter jobbar helg är lyx och jag har njutit av varje sekund.

Som vanlig är det vardagliga livet lite tråkigt här, och jag lever efter rutiner. Äta ,skita, promenader, städa och vila. Så inget finns att utdröna på den fronten.

Men i Måndags så blev det "världens" godaste mat på mitt middagsbord. Ni som känner mig, vet vilken rätt jag tänker på..... SURSTRÖMING med Camilla. Satan så gott och roligt att få främande av henne.

Igår Tisdag så blev det lite promenader, lek ute i det fria med Dottan och på kvällen hade jag fixat en aktivitet med jobbet.

Allså det är alltid roligt att träffa kollegor utanför jobbet. Att få se dom i sina vardagskläder är ju otroligt roligt. Så jag harde fixat att vi skulle äta på Viking och sedan for vi och spelade mini golf på Eddahallen.

Jag hade även ordnat ett pris för vinnaren så kampen var hård. Efter som jag dragit åt svångremen kring mitt intag av godis på veckan så ville jag inte vinna och egentligen var jag väl ALDRIG orolig att jag skulle vinna, för jag har ALDRIG gjort det.

Men jag vet inte riktigt vad som hände ,men jag vann   

Men klok som jag var så skänkte jag bort priset till den som kom på andra plats. Så jag slapp sitta och dregla över godis/chips/choklad och dricka.

Men jag vill tacka alla som kom och det är roligt när så många vill vara med.

           

Vi hade oxå äran att få ha med 14veckor gammla Enzo. Allså en valp som var otroligt snäll hela kvällen. Han ser ut som en lite mini Doris, men det är en Boston terrier.

Nu är det onsdag och jag börjar jobba i eftermiddag. Nu på förmiddagen ska jag följa mamma på röntgen för att kolla om hon har några gallsenar i gallen eller gallgångarna. Sedan blir det raka vägen hem och ta ut mitt lilla monster och sedan skjudsa henne till Rebbe. Hon ska få vara där tills i morgonen.

Nu återstår det tre dagar jobb på denna vecka och sedan åker vi mot Vindeln för att hälsa på Sofie(Mickes syster). Vi ska låna en husvagn och campa lördag till söndag, grilla och kanske vi kan bada om väder och vind tilllåter.

Så sommaren har börjat och det gäller jag tar vara på den    

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards