Direktlänk till inlägg 23 september 2020
Nu kommer det en dessert som är lite annorlunda, men otroligt god är den och den är oxå lätt att göra.
6 taco skal
100g mjölkchoklad kaka
kokos
Kräm:
200 g vitchoklad kaka
2 dl grädde
250g mascarpone
2msk florsocker
färkska blåbär och hallon till ganering
Vispa grädden, men gör den inte super tjock.
Smält den vita chokladen i vattenbad
Bland ii mascrponen i den vispade grädden. Tips är att man har haft framme mascorponen så den är rumstemp.
blanda sedan i den smälta chokladen och florsockret. Rör ihop allt och låt smeten stå i kylen till servering.
Smält mjölkcholkaden. Häll upp kokosen i en talltik så man kan doppa tacoskalen utan problem.
Doppa sedan skalen först i den smälta chokladen och sedan direkt i kokosen och lägg dom på torkning.
Sedan innan severing fyller man skalen med krämen och ganerar med lite bär.
Klara att äta
Men vilken känsla. Klev upp och drog på mig jobb kostymen. Att bara gå till jobbet och bara göra saker som folk mår bra av är ju fantastiskt. Ingen som ringer och vill byta rad, eller att man ska fixa folk som vill jobba. Att måsta trycka ihop en pla...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 | 5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 | 10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 | 15 |
16 |
17 |
18 | 19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 | 24 | 25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 | 30 | |||||||
|