Direktlänk till inlägg 23 september 2020
Nu kommer det en dessert som är lite annorlunda, men otroligt god är den och den är oxå lätt att göra.
6 taco skal
100g mjölkchoklad kaka
kokos
Kräm:
200 g vitchoklad kaka
2 dl grädde
250g mascarpone
2msk florsocker
färkska blåbär och hallon till ganering
Vispa grädden, men gör den inte super tjock.
Smält den vita chokladen i vattenbad
Bland ii mascrponen i den vispade grädden. Tips är att man har haft framme mascorponen så den är rumstemp.
blanda sedan i den smälta chokladen och florsockret. Rör ihop allt och låt smeten stå i kylen till servering.
Smält mjölkcholkaden. Häll upp kokosen i en talltik så man kan doppa tacoskalen utan problem.
Doppa sedan skalen först i den smälta chokladen och sedan direkt i kokosen och lägg dom på torkning.
Sedan innan severing fyller man skalen med krämen och ganerar med lite bär.
Klara att äta
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 | 5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 | 10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 | 15 |
16 |
17 |
18 | 19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 | 24 | 25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 | 30 | |||||||
|