Jag kan allt

Alla inlägg den 14 september 2020

Av Isabella - 14 september 2020 14:04

God dag på er alla 


Idag har vi måndag och idag tog jag en time out. Nu har jag en längre period inte blivit hjälpt av pronaxenen, det enda som den har orska är mag ont. Så nu orkar jag inte vara trött längre, så idag har jag ringt till Umeå och fått en tid direkt på onsdag. Så jag blir hemma iallfall till på torsdag och jag ska nu hålla alla tummar och tår, att det finns en anna typ av medicn som inte tar på magen och som kanske hjälper lite bättre mot denna skit värk. 

Jag får som för mig att kroppen tillslut vänjer sig med medicinen och den blir inte lika effektfull. 

Helgen somm var har jag och Micke BARA chilla i UMEÅ. 

Vi tog oss en hotell natt och målet med vistelsen var endast att vila. Vi började med att strosa runt i umeå på seconhand butiker, Biltema och godis affären. 

Sedan vid 14 tiden åkte vi på hotellet och hoppdes på att få rumet. Och det fick vi. Vi skyndade upp och tog oss en dusch och sedan la vi oss i sängen och SOV    Allså så nice det är att bara lägga sig mitt på dagen och sova. När jag är hemma så finns det alltid något man behöver göra, så det blir inte samma sak och jag finner inte riktigt ro att vila hemma. Vi sov fram till kl 16, då vi gjorde oss klara och gick och åt på Lottas. 

En satans god Plankstek slank ner i min mag. Jag rekomenderar verkligen denna krog. Den är mysig och dom har riktigt god mat. 

 

Efter mat koman så tog vi oss tillbaka på hotellet och återgick till sängen. Så hela kvällen låg vi i sängen och tittade på tv och somanade kring 23 och sov lugnt fram till morgoen kl 7.  Hotell frukost var gudomlig. Oftas när man sover på hotell så har man varit på någon tillställning och oftas är man bakis och inte så sugen, men denna gång var jag inte det ,så det var rikigt gott att äta hotell frukost   

 


Sedan Gick vi åter till rummet och la oss och kollade på tv. Efter 10 klev vi upp oh drog vidare ut till Avion. Ett snabb besök på Ikea, där jag skulle köpa en låd avdelare och vi köpte två STORA glas  som man kan ha mycket is i och mycket dricka. 

Vi avsluta helgen med lunch på Ikea. Billigt är det men är det så gott? 

Sedan bar det av hemmåt och hämtade Doris från Burträsk. Hon älskar att vara hos sin exra familj där. Hon älskar det så mycket att hon aldrig vill fara hem när jag kommer och hämta henne    Men tillslut lurade jag jag till mig hene och vi åkte hem. Så vi landade hemma vid 13.30 typ. 

Så summerar jag denna helg så var det en helg som både jag och Micke behövde. 

Idag har jag varit hemma och jag har tagit mig en promenad runt älven påklädd! Japp höst luften har dragit in och jag har haft både tjocktröja, stängd jacka, vantar och pandband. Skönt att man fåt börja klä på sig lite. 

Micke han tjurar runt och vägara ta av sig shortsen. Han har bestämt att man kan inte ta av sig dom för den sista sep. Vilken jävla dum regel han har. 

   

Idag har jag sådan jäkla tur att jag kommer att få surströming i min mage. Jag är bjuden till Marie och fasen vad jag har längtat efter suring. Så när jag fick inbjudan så skyndade jag mig att få erbjuda min tjänster i efterrätter. Så jag har knopat ihop en efterrätt och ska försöka packa med mig den och hoppas den håller på min cykel tur till Marie. 

Nu ska jag ta min hund i koppel och gå ut och kasta boll med henne, så hon är lite aktiverad i kväll när jag ska frossa i surströming och goda kollegor. 




Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards