Jag kan allt

Alla inlägg den 23 september 2020

Av Isabella - 23 september 2020 18:57

Nu kommer det en dessert som är lite annorlunda, men otroligt god är den och den är oxå lätt att göra.



6 taco skal

100g mjölkchoklad kaka

kokos


Kräm:

200 g vitchoklad kaka

2 dl grädde

250g mascarpone

2msk florsocker


färkska blåbär och hallon  till ganering


Vispa grädden, men gör den inte super tjock.

Smält den vita chokladen i vattenbad

Bland ii mascrponen i den vispade grädden. Tips är att man har haft framme mascorponen så den är rumstemp.

blanda sedan i den smälta chokladen och florsockret. Rör ihop allt och låt smeten stå i kylen till servering.


Smält mjölkcholkaden. Häll upp kokosen i en talltik så man kan doppa tacoskalen utan problem.

Doppa sedan skalen först i den smälta chokladen och sedan direkt i kokosen och lägg dom på torkning.


Sedan innan severing fyller man skalen med krämen och ganerar med lite bär.

Klara att äta   

 

Av Isabella - 23 september 2020 13:53

Hej hopp på er

Kl 6.30 stod jag idag utanför badhuset med min rygga och gav mig in för att simma livet ur mig. Och det gjorde jag i 20 min. Gick ut starkt så jag sedan efter 20 min vart om simmad av en gubbe 3 gånger på 20 min. Känndes väl så där.....

Men man är inte bättre än man är på att simma snabbt   Andledningen till denna sim tur är att i går var jag till sjukgymnasten. Han den otroligt sanningsrika man förklarade att min värk är inte ovanlig. Den fungerar så att så länge jag är i rörelse så går det okej, man har ont men det går okej, men så fort jag lägger mig ner och bröjar vila smygger sig inflamations värken sig på och ju längre man vilar ju undare blir den. Så där av att när jag går och sover går det rätt bra, men efter ca 4 timmar så börjar värken mala på ordentligt. Där av får man inte sova. Det bästa är att hålla igågn fram tills jag ska sova (typ duracell kanin) eller så rådde han mig att jag skulle köpa in en motioncykel och cykla livet ur mig typ 10 min innan jag går till sängen.

Jag skratta då och sa med min roligaste röst att , nu tänker jag inte springa iväg och köpa en cykel och ställa in min otroligt STORA lägenhet, utan jag vill ha en annan övning. Han skrattade och förstod. Så jag fick en röv övning som jag skulle köra innan säng gång och jag fick en övning för mina armbågar med vikter.

Pluss att han ville att jag skulle börja simma.

Så idag simmande jag och jag har ambitionen att ta mig dit tre g i veckan och nu idag har jag inhandlat hantalar och en hård jäkla rulle man ska ligga och rulla på för höfter och rygg.

Han förklarade det väldigt rakt och riktigt och nu fattar jag. Så nu med ny medicin och det här grejorna så hoppas jag att detta ska räta till sig. Jag är hoppful som bara den.

 

Idag ska jag även prova på att göra en egen tryffelsås    Såser är jag nite bra på med jag ska lägga ner med själ i denna så jag hoppas att kunna imponera på Micke när han kommer hem. Jag har oxå flera månder vilja ha någon typ av upphängning av våra rakhyvlar. Jag har googlat runt men inte hitta något till bra pris.

Idag drog jag i på Åhlens och helt plötsligt dökt rätt saker upp.

Två as gulliga djur med sugproppar bak somm håller i dom. Är jätte nöjd med köpet. Tänk vad man kan bli glad för så lite.

 

Nu ska jg vila till mig lite innen jag ska börja göra mat, och sedan blir det den andra lång promenaden med lilla gumman ikväll. Blir spännande hur jag sover inatt. Jag lovade er att jag skulle lägga upp efterrätten jag gjorde förra veckan och den kommer troligen ikväll.

Håll ut ....

HOJ

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards