Jag kan allt

Alla inlägg den 24 september 2020

Av Isabella - 24 september 2020 08:42

Vakande till nyheterna som vanlingt. Det handlade om en rättegång i Usa mot två poliser som varit inblandade i en skjutning som slutade i att en kvinna dog. 

Polisen fcik i uppgift att göra en rassia i en lägenhet där det skulle finnas en knarkkliga. Polierna åker dit och dom går in i fel lägenhet tyvärr. Dom smyger sig in för kunna ta dom på bar järning.Paret som bor där tror då att det är inbrott och karln i huset öppnar eld mot polisen direkt. Vilket gör att dom öppnar oxå eld mot personen med pistol och tyvärr träffas kvinnan av flera skott under dett förlopp. 

Otroligt tragiskt. Både att polisen gick till fel adress och att Usa har dessa vapenlagar , att man får köpa vapen hur som helst. 

Missnöjet var nu att poliserna åtalas inte för mord på kvinnan utan dom döms för att dom har framkallat fara för paret och dom andra som boend i hyreshuset. Vilket jag kan tycka är en rättvis dom. För hade inte mannen i huset öppna eld hade troligen inte poliserna det heller. 


Nu har det ju alls varit en massa demostrationer, kravaller och våld i denna stad. Allså vad har det blivt åt folk. Om man nu vill från komma dessa skjutningar och våldet, så kan det väl inte vara med våld man kommer dit? Det är en viss skillnad mellan att demostrera för det man tror på, och att skapa kaos, våld och förstörelser runt sig. De senaste året har man sett demostrationer som jag egentligen inte kallar demostrationer. Folk som slåss, kastar skaer runt sig,förstör saker, skriker och är allment dumma i huvudet. Jag vill bara påpeka att meddelande ni vill få fram, kommer inte fram! 

Jag vet nu folk är rädda i och det är därför man köper pistoler. Men varför är man rädd? 

Jo för att dom kriminellagängen får löpa fritt och dom gör som dom vill. Detta problem finns nu även här i vårat land. Personer som tror sig vara över lagar och förordningar. Klaner och gäng som skrattar det svenska samället i ansiktet. 

Jag blir sjukt proviserad när man ser på nyheterna om att polisen ifrågasätts hur dom jobbar och om dom inte har andvänt lite för mycket våld! 

Visst fan finns det röt ägg bland polisen säker, men dom är ju inte överhängade. Vill bara säga till er som frågasätter detta, ställer er frågan själva om ni skulle vilja vara polis idag. 

Vårat samhäller är våldsamt och oberäkneligt nu förtiden. Jag är för att polien ska få andvända det våld som kräfs i den situation dom är. Men vi håller på att gå til ldet att poliser inte ska få ta i brottslingar. Visst har vi en polismyndighet för att dom ska hålla busarna från allmenheten oh för att vi ska upprätthålla lagar och förordningar. 

Låt som göra det då tycker jag. 






Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards