Jag kan allt

Alla inlägg den 4 april 2020

Av Isabella - 4 april 2020 19:27

God afton på er 

Lördagkväll har vi kommit fram till och jag är tacksam att festen jag var på var igår, och att jag nu har en helt ledig dag kvar, innan denna helg tar slut. 

Veckan som har varit har varit långggggggg. Jag har haft dålig sömn, jag har inte träffat två av mina stödben här i livet. Jag längtat till festen som komma skulle   På onsdag morgon kliver Micke upp som vanligt. Men återkommer sedan till sängen. 

Han har varit sjuk. Förkyld, med rinnande näsa, ont i halsen. Ingen feber, ingen hosta och ingen värk i kroppen. Jag tror han har haft en helt vanlig förkylning. Men efter som att man inte kan VETA med 100% att det inte är Corona, så får han vara hemma tills allt lägger sig. Jag därimot har inga som alls symtomer på att bli sjuk. Dom säger ju att det är ca 4-7 dagar innan det ska bryta ut. Jag känner mig helt tipp topp och kommer att gå till jobbet på måndag som vanligt. 

I fredags innan jag började jobba fixade jag mig en sysselsättning OM jag skulle bli sjuk och måste vara hemma. Jag inhandlade ett nytt pussel. 

Så nu kan jag bara luta sig  tillbaka och invänta förkylningen. Och kommer den inte så kommer jag sätta igång pusselbyggandet i morgon. 

När vi är inne och taffsar på morgondagen så kommer vi att göra våran första riktiga GRILLNING. Köttet ligger redan i marinad, vi har inhadlat goda såser och vi ska fixa lyxiga potatis grejor. Vi har tagit in fritösen och ska rengöra den och fritera chilichees oxå. Så i morgon skjuter jag av grill säsongen start skott   Lilla Doris gumman kom hem i morse. Efter som gårdagens fest vart lyckad till max (ni kan ju räkna ut att man inte mådde som vanligt i morse) så var jag lite trött i mina två ögon när Rebbe kom. Men Jag lurade ner henne i sängen med jag och Micke. Så vi låg där alla tre och kollade in nyheterna. Sedan klev vi upp efter 10, och åkte iväg och handlade på ÖB. 

Väl hemma igen så blev det lunch och sedan en  lång promenad med Doris. Nu ska vi slöa ner oss i soffan och jag ska vara en duktig tjej och lägga mig i tid. 

Ha en riktigt trevlig dag. 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards