Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 10 februari 2022

Jag ska göra ett plågsamt försök nu

Av Isabella - 10 februari 2022 08:40

God morgon. 

Igår var det paddel dag och jag var i väg och spelade paddel. Så idag är min kropp öm och varenda led gör ont så fort jag rör mig. 

Det kanske inte är den bästa sport att utöva när man har problem med leder, men det är ganska roligt, och dessutom råkade jag ladda spelkontot med 3000kr    så det är ju bara att se till att spela upp pengarna. Min jävla värk håller i sig. Jag har ätit en max kur nu i två veckor och då blev det betydligt bättre, men denna vecka har jag försökt sluta och den återkommer DIREKT. Jäkla surt och jag bara vrider och vänder mig på nätterna. Vet snart inte om jag måste höra av mig till Rematulogen igen för en medicin ändring eller om jag ska bara vänja mig vid detta? 

Jag och Cissi har ju anmält oss på att springa tjej milen i september och jag har ju haft en plan att börja träna till detta. Jag har nu skjutit på detta pågrund av min värk, men känns nu som jag inte kan vänta ut den, utan det är väl bara att börja köra lite löp pass. 

I helgen som var så beställde jag en Fitbit. Ni vet ju att jag är en sådan där typisk person som tror att om man har alla olika träninngs grejor och snygga tränings kläder så fixar grejorna min motion och mina mål    klassisk tanke !!! 

Men iallafall så kom den igår och jag satte igågn den. Så idag ska jag motionera ordentligt och höja upp pulsslagn lite på min promenad. 

För två veckor sedan tog jag mig i kragen efter jul och nyåret och började gå tillbaka till inget snask på veckorna och dra ner på maten igen. Väga in mig på 64 kg och igår tvär ställde jag mig på vågen     Den stannade på 60kg. 

Känndes otroligt jäkla overkliget, men jag har sett skillnad på min kropp. Så det är bara att trava på mot mitt mål på 58kg. Vikten är väl inte jätte viktigt just nu, men konditionen måste jag förbättra. 

Så nu ska mitt hjärta få börja pumpa igen lite fortare. 

 

Så nu skiter jag i denna värk och kör endå. Bära eller brista det får vi väl se, men jag ska göra ett försök iallafall. 

Egentligen hade jag tänkt gör att inlägg om mitt jobb, men det är så långt och när jag skulle starta datorn så vägrade den göra som jag ville så det gick en massa minutrar till att svära och knappa på den innan den startade upp, så det inlägget får komma en annan dag. Men jag har en massa att spy ut och massa nya tankar runt detta med jobb. 

Ha nu en bra dag på er och njut av den lilla sol vi kanske får se idag.   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards