Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2022

Vara eller inte vara

Av Isabella - 18 augusti 2022 08:10

God morgon läsare 

Vi har hunnit fram tlll torsdag den 18 aug    allså hur tiden bara springer iväg. Sommaren är över och vi går mot mörkare tider nu igen. Märkte faktiskt igår kväll när jag slutade jobbet att mörkret börja smyga sig in. Nu väntar en höst med många förväntningar. Som ni som följer regelbundet, vet ju att jag och Micke har bott ifrånvarandra under mer än ett år nu. Vi har skilt oss och vi hade bestämt oss för att gå isär. Vi har haft många turer under detta år och försökt komma underfund med om hur vi vill fortsätta leva våra liv. 

Men hur vi än försökt och provat olika saker har vi endå alltid kommit tillbaka till varandra. Vi har för första gången börjat röra vid dom ämnen som vi kanske skulle behövt röra i för länge sedan och det har varit otroligt nödvändigt för oss båda.

Vi har stött och blött våra åsikter och vi har nu börjat förstå varandra. Varför man reagerar på vissa sätt, varför man säger och tänker på vissa sätt och hur vi ska undvika dumma missförstånd i framtiden.

Vi har kommit fram till hur vi vill fortsätta livet. 

Vi vill vara med varandra, vi vill leva tillsammans och inte brevid varandra. 

Så här i höst kommer vi att flytta ihop igen.  Först funderade vi på om vi skulle börja om någon annanstans, men som alla vet, att få en lägenhet här i Skellefteå är ju nätan lönlöst. Så vi bestämmde att vi bor kvar här. 

Det kommer att krävas lite renoveringar för att vi ska kunna få plats och för att vi ska kunna känna oss nöjda med våran situation. Så igår beställde jag 4 nya stora garderober. Vi kommer nämligen bygga en garderobsvägg och förådet vi har här inne kommer att bli Mickes rum, där han får ha sina leksaker. 

Så vi har lite pyssel framför oss i höst och jag ser farm imot att han flyttar hem till OSS och inte till MIG. Från och med nu är det VI och inte jag och han. Vi har levet våra liv lite JAG och HAN och det har vi pratat om. Nu ska det var VI och vi ska bestämma, lyssna på varandras åsikter. 


   

Så hösten känns lite pirrig och förväntansfull. Sedan har vi en hund som alla ni som följer mig regelbundet oxå vet har problem med ögat. Var igår igen till veterinären på en akut tid. Ögat har varit otoligt rött sista veckan. Jag mailade veterinären och frågasatte hur länge vi ska hålla på när vi inte har sett någon förbättring? 

Jag tycker hon lider av detta och den där jäkla tratten är ju en plåga. Men hon är mycket lugn och resonlig, och berättade att detta kan ta LÅNG tid och vi får inte ge upp. Det kan ta upp till ett år, men vi kämpar vidare och jag får bara försöka hjälpa och se till att Doris har dom BÄSTA möjligheterna för att få detta att börja läka. Så vi fortsätter att droppa var tredje timme, medicinera henne med kortison och pencellin. 

Jag ger inte upp så länge det finns hopp att rädda ögat.   

Sedan är det så att vi har bestämt att det är dags att göra en Chile resa. Det är fyra år sedan jag var ner nu och jag vill verkligen ner och träffa mina syskon och kunna se min mammas grav. Så vi har börjat titta på resor och kommer att boka en resa snart. Bara det känns så pirrigt och att få göra den med Micke känns SÅ skönt. Han har bara varit ner en gång för 10 år sedan, så det blir spännande för han att får träffa min storebrors hela familj, som han aldrig har träffat. 


Sedan till det sista...... om 2 veckor är det dags för denna "TÄVLING" som Micke säger    Tjejmilen som jag och Cecillia ska spring. Min tanke och mål var att jag skulle orka springa iallafall halva den och kanske gå lite imellan, men har jag tränat? Jo för ca 2 månader sedan   Sommaren, maten och trevligheterna kom i vägen. Dåliga ursäkter, men dom finns. 

Men vi kommer att ta oss igenom denna lilla sträcka med bravu och jag får väl helt enkelt springa tills jag stupar   

Tror det kommer att gå bra endå och vi kommer skratt gott efteråt jag och Cissi, hur vi trodde att detta skulle vara en bra ide. 

Så vi har en lite Stockholms resa att se frami mot oxå. 

Så jag säger bara VÄLKOMMEN HÖSTEN, du har så mycket spännade att bjuda på och jag ser fram i mot allt   

Nu idag jobbar jag kväll och ska ta mig ut med tratten och prommenera. Sedan får vi se om jag hinner börja rensa lite här hemma. Krävs att göra sig av med lite saker man inte behöver om vi ska rymmas i framtiden nu. 

Ha nu en super fin dag allihop, för det ska jag ha. 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards