Jag kan allt

Alla inlägg den 11 april 2022

Av Isabella - 11 april 2022 10:16

God morgon folket.
Måndag idag och jag är nu ledig 2 dagar efter helgen som jag jobbat.
I fredags kom det där berömda snö ovädret som orsakade kaos här uppe i Norrland. Då är det kaos kan jag lova. Jag körde fast 5 gånger bara för att jag försökte parkera bilen. Jag skottade livet ur mig, men till slut fick jag bilen på plats.
Jag vill än engång hylla alla personer som jobbar med snöröjning. Satan vilket bra jobb ni gör ,och redan på lördag morgon gick det få ut bilen och köra till jobbet.
Helgen har varit super bra på jobbet. Alla har varit på plats, och vi har haft rätt roligt tillsammans och mina äldre har överöst mig med både fina och roliga kommentarer. För er som inte jobbar med äldre, så vill jag att ni ska veta att bara för att ens ålder blir äldre, så försvinner inte humor. Många av mina brukare är super skojiga och tjuv roliga och kan verkligen lägga dräpar kommentarer.
I går var det min tur dag. Fick komma hem till ett städat hem och färdig mat på bordet. Det kallar jag lyx på hög nivå.

Så idag har jag bara tvätt på schemat och promenera med Doris. Solen skiner så vad kan bli bättre? Ikväll smäller. SkellefteåAik spelar match och det handlar om att vinna eller försvinna för dom. Vinner dom så kommer jag och Camilla gå på matchen på onsdag.
I veckan har jag lite saker att se fram imot. Till helgen är jag bjuden på Joe Labero showen i Sara kulturhus. Så det kommer bli roligt och Rolf (min bror) ska följa med oxå.
Nu ska jag göra i ordning tvätt korgen och fixa lite ny musik för min promenad.
Ha en bra dag allihop

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards