Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 12 december 2023

Jag är i chock

Av Isabella - 12 december 2023 11:10

Allås jag vill börja med att ge er ett tips på något jävligt chockande att titta på. Vi ser ju rätt mycke på tv jag och min sambo. Och serier är något vi slukar på nolltid. Så vi har averkar allt nästan vi tycker är bra serier. Men för några dagar sedan så kollade jag in SVT play och rammlade bara över "Dokument inifrån"    Där hittade jag först en dokumentär om en stor bedragare. Allså det är tre avsitt på varje på varje fall dom granskar på 1 timme progrmmet. Men allså jag är i chock    Se  denna dokumentär. 

 

Hur kan en människa / människor bli så fruktansvärt TOTALT samvetslösa. Jag tror jag ALDIG har kännt sådant obehag av en männsika. Denna kille skulle jag inte vilja ha i min närhet för 2 sekunder. Se denna, den är helt jävla ofattbart chockande. I mina ögon är han en fullblods psykopat och nascisst. Slår man upp hans namn i ordboken, kommer troligen den förklaringen. 

Värd att se. 

Efter vi sett denna hittade vi ett till granskat fall som hette "Att rädda ett barn" Även där förvånas jag om hur människor kan vara så otrorligt jävla blinda på omständigheter och kan uttnyttja männsikor/barn för sin egna vinning skull. 

Även denna dokumentär är chockande hur vuxna människor betersig otroligt galet och ljuger och hittar på saker. Att till och med politiker blandar sig in och är beredd att andvända sin makt för oxå egen vinning skull. Helt galet. 

Se denna också ...... sjukt ......

  

Har nu varit till VC en gång till med min handled. Fått mig en ny stödskena som jag ska ha på  hela dygnet ett tag fram över. Jag ska börja jobba i morgon och det känns rätt okej. Har ont och det är absolut inte bra, men hoppas på denna stödskena att jag ska kunna jobba med denna på. 

Jul jul strålande jul    vad ska ni alla göra i jul? Jag har inga saker/tillställningar FÖRUTOM denna uppersitta kväll. 

Då ska vi bjuda hem in fd kollega och nu mera vän Marie och hennes sambo på middag. Längtar efter att få umgås med några människor   Jag och Micke har planerat en bra meny och jag ska fixa glögg.Jag som inte har druckit glögg på flera år för att jag har varit överkänslig mot nötter och nu upptäckt att jag kan äta nötter, så nu kan jag dricka glögg igen med nöttkross i    Har ju varit och köpt en glöggskål som jag har pimpat upp lite. Köpte den på seconhand butiken och kännde att så jäkla julig var den inte. Så fixade till den lite. 

 

 

Förr i tiden gillade jag att pyssla och baka och grejor. Men senare åren har jag inte gjort något sådant. Men jag tycker det är roligt. Så det kanske är något för 2024, att börja pyssla mer. Bara komma på  med VAD jag ska pyssla med. I skrivande stund kom en ide till mig nu.....    Jag ska måla om min hallbyrå!!! Fan vilken bra idè !!! Så blir det. 

Men iallafall så kommer det bli jätte roligt att få umgås med någon. Men annars så har vi inte jätte mycket på vårat schema. Men det är väl kanske bra det oxå att bara få vara och vara lite spontan. 

Nästa vecka kommer det åriliga JULBADET gå av stappeln på Doris. Jag har en hund som egentligen inte behöver bada/duschas så mycket. Jag kan väl säga att ca 2-3 gånger per år brukar jag tvätta av henne. Jag önskar någon skulle få se hur jäkla söt hon är när hon förstår att det ska duschas. Hon blir helt ledlös och jag får styra eller bära in henne till duschen. Hon står helt stilla i duschen med huvudet hängande och då och då tittar hon och med bedjande ögan att jag ska sluta    Men hon står stilla och låter mig göra det jag ska. Det knasiga är att hon älskar ju att bada på sommaren. Hon går med glädje ut i vattnet och springer och hoppar, men duscha är inte något hon gillar. Provade oxå ett tag att köpa en badbalja som jag fyllde med vatten, men inte det heller var något som hon gillade. Men badet kommer bli av för jul ren måste man ju vara. 

Nu ska jag äta världens bästa lunch "spagetti och köttfärsås"    Jag älskar denna rätt. Jag kan gärna ta den rätt på resturang ibland när vi är ute och äter till och med. Jag och Micke såg ju Robinson och där vann ju deltagarna en gång middag och då fick dom deras älsklingsrätt som deras anhöriga hade valt. Så jag frågade snabbt Micke vad han skulle välja till mig. 

-Vad tror du själv??? Spagetti och köttfärsås så klart. Det är min kille det.... han vet vad jag vill ha   

Så nu blir det mat och sedan ska jag ta mig en prommenad med Doris. 

 

Ha en bra dag på er allihopa   




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< December 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards