Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 13 januari 2024

Förstagången på MÅNGA ÅR

Av Isabella - Lördag 13 jan 09:56

God morgon på er.

Lördag morgon och jag har lyckas slita mig upp. Micke har tidigt i morse farit och fiskat. Jag gillar inte när han gör det. Att vara ute på isar är inget jag tycker man ska, men han gillar att fiska, så han måste ju få göra det. Så jag och Doris har återigen en dag ensamma   

Igår var jag till Umeå för att göra min röntgen. En magnet röntgen. Jag har aldrig gjort en sådan, men jag fick ju papper före och jag visst att man inte får ha på sig metal förmål. Läste väl inte jätte noga och det blev lite fel. 

Man fick inte ha smink, inte hår klämmor i håret, inte kläder i syntet, inte smycken och inte bygelbehå. 

Jag sminakde mig, fixade håret med 5 hårnålar och bh med bygel   Så när jag kom till Umeå blev det att tvätta av sig sminket, ta ut min frisyr och plocka av mig alla smycken, klocka byxor med en metalknapp och släppa lös häng messilerna. 

Men röntgen gick bra och jag väntar nu på svar från min läkare som troligen ringer mig till veckan. Efter besöket där så styrde bilen mot Avion shoppingcenter så klart. Jag tog en sväng på Ikea men efter som jag är sjukskriven så ska man ju hålla igen lite. Så det blev endas en ny plast blomma, kruka och ampell till köket. Jag vill att blomman som hänger där ska vara rätt stor och skyma lite sikt, så den blomma jag hittade var inte tillräcklig fyllig. Men då tänkte lillhjärnan till och jag köpte en ranka i samma blomtyp och gjorde den mer fyllig genom att linda fast rankan på blomman. Det var riktgit bra. 

 


Jag käkade en as dålig lunch på Ikea. Allså maten är inte bra där och så speciellt billgit kan jag väl inte säga att det är som en del säger. 

Jag tog kyckling med pommes och så tog jag två små vitlöksbröd och dricka 118:-    som en vanlig lunch allså. Så att äta där vet jag inte om jag gör mer, för torrare kyckling har jag nog inte ätit. Varför jag käkade där var för både hålla igen utgifterna och att äte lite mer vanlig mat då jag nu inte ska äta så mycke skräpmat. Åt bara upp just så pass halva potionen. Efter lunchen så köpte jag lite hårfärg och sedan hela långa vägen hem igen. 

Det är nog första gången på MÅNGA år jag åker långt utan att ha snacks. Godis är endas på lördag och det var inte lördag igår så jag fick åka bil endas med en vatten flaska...... hahahahah   men vet ni det gick ju det oxå. Men på riktigt är det ganska tråkigt , men det går. 

Väl hemma så färgade jag hårt, duschade och sedan promenerade Doris. Micke kom hem och vi gjorde oss klara för middag på Pinchos med Rebbe och Oliver. Jätte trevligt och att få umgås med dottern en stund. 

Väl hemma så slappade vi bara i soffan och sedan blev det natter. En bra dag allså. 

 

Micke har fått sin kalender han längtat efter i veckan. Jag skrattade när jag såg vad han döp den till ......

 

Han har betällt en egen gjord kalender med rader som han har gjort att han kan fylla i det han vill. Snygg och rätt roligt. Så får se hur duktig han är på att fylla i den. 

Idag har vi redan kommit till lördag och jag ska gå ut och få ihop lite steg. Ser nu att det börja snöa här, men graderna är milda så det blir nog skönt. Ska ta mig till Coop och köpa lite alkoholfri öl för festen ikväll. Jag ska nämligen ut med några vänner och vi ska till krogen. Känns roligt då jag länge längta efter att få komma mig ut bland folk. 

Jag ska prova något nytt idag. Jag misstrivs ju så oerhört i mitt korta hår, så idag ska jag prova locka det lite. Så ska testa det idag och se om jag kan få till min frilla lite. 

Så ha en trevlig dag och helg nu alla mina läsare   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards