Jag kan allt

Alla inlägg den 9 juni 2015

Av Isabella - 9 juni 2015 09:50

God förmiddag

Tisdag idag och jag har turen att börja jobba 16 idag. Detta innebär att jag hinner ta tagi i min avlagda träning. Just nu händer det mycket i mitt liv och jag måste försöka hitta mig till rätta och mitt första mål är att kommia igång och ta hand om min kropp.

Sista tiden har varit slitsam och påfrestande så träningen har fått lega åt sidan. Men som alla doktorer säger att träning är inte bara för kropp utan mycket bra för själen oxå. Så nu sätter jag mig upp på tränings vågen igen och ska försöka komma igång LAGOMT.

Igår var jag och hälsade på min forna kollega Moa och henns lilla mysiga familj. Hon hade bakat en GUDOMLIG efterättspaj. Kola paj med lingon   

Den var god som bara den och om man får säga så här så kan jag säga att det kullade i min mun. Färska lingon blandade med kolasås var bara för bra. Egentligen så är just lingonet inte mitt favvo bär, men med den söta såsen så vart det jäkligt gott.

På fikastunden han vi prata igenom gammla jobbet, chile folk, semesterplaner och familje livet.

Mycket trevligt. Deras lilla bebbe kravalde och åt upp min väska, men det gjorde inget hon hade lov   

Sedan skyndade jag hem och till lagade jag typ världens godaste rätt.

Lätt stekt ryggbiff med en god sallad och mögelost   

Fräscht och gott som bara den.

Resterande av kvällen så blev det inte mycket gjort. Soffhäng och tve tittande.

Ingenting är så himmla spännande just nu och jag hoppas att ni kan ha lite översende med det. Mitt liv är inte så där spännade som andras med träning,fester, skogspromenader och mode inlägg. Men detta är mitt liv och jag finner det rätt okej endå.

Nu läsare har jag dragit på mig min tajta byxor, klämt in pattarna i behån och laddat alla saker jag behöver för träningen. Rebbe är klar snart, så nu börjar jag sikta framåt och dag för dag.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards