Jag kan allt

Alla inlägg den 22 juni 2015

Av Isabella - 22 juni 2015 10:29

Hej hoppa vänner och läsare.

Nu äntligen har den kommit SOMMAREN ! I helgen slog den till och vad man blir glad. Man känner lite värme på huden och längtar bara tills man blivit så där fräsch brun   

Midsommar afton spenderade vi hos Anette och Rickard i kåge. Jätte  trevligt och vi grillade och spelade spel. Trots a tt man jobbat och klivit upp tidigt så vart vi kavar där tills kl 00.30 !

Sedan bar det iväg hemåt och raka vägen i sängen. Lördagen vaknade jag glad och ingen baksmälla . . ... hur många kan säga det med stolthet?

Förmodligen ganska många. . . . .inget att skryta med.

Iallafall så blev lördagen en slapp och chill dag. Jag tvingade Micke att ligga med mig i solen. Vi drack en drink och sedan lagade vi en snabb middag och la oss i solen igen. I väntan på att få fara till Midsommartravet.

Vilken trevlig tillställning det är. Man vår vara ute, man cyklar, man skrattar och man träffar en hel massa männsikor.

ROLIGT och TREVLIGT.

Och nu ska ni till och med få se bilder, för jag var  perfekt berusade och lyckades komma ihåg kameran.

Jag och Stina gjorde ett lite tappers försök att spela på en hästar. Vi har ju typ NOLL koll på detta så vi tog efter namn.

Tyvärr var vi så uppe i det blå, att vi glömde fråga på VILKET lopp vi spelade, så vi hade vissa problem att veta när våra hästar sprang. Men jag kan säga så här mycket att ni behöver inte alls gratta mig till något eller förvänta er en stor jävla bjud fest, för jag vann ingenting!

                       

Solen sken hela kvällen och alla var glada. Vi avslutade kvälle hos Emelie och Jörgen. Vi hade turen att få smaka världens godaste potatis sallad. Allså jag börjar nästan dregla när jag bara tänker på den. Ni ska veta att den där Emelie verkligen kan laga mat.

Om jag vågar ska jag försöka få ett recept. Jörgen startade grillen och vi fick korv och kött. Helt glet gott var det.

Sedan bestämde vi oss eller kanske snarare jag bestämde att vi tar en taxi hem. Både för att det var rätt kallt och för att vi var ganska överförfriskade. Som man vet  är det faktiskt farligt att färdas på ett fordon då. Så jag ville ta det säkra för det osäkra.

Igår vart det en vilar dag. Slö sov i siffan till typ 14. Sedan vart det att hämta cyklar, köpa skräpmat,chips, se tv,säckelsova framför tv, vakna, hämta den sista cykeln, köpa lite godis, se mer tv och sedan gå till sängen.

En helt perfekt och skön helg. Nu väntar festival helgen och jag har turen att få jobba. På torsdag blir det utekväll och jag hoppas verkligen att solen får chansen att lysa som den gjorde i helgen.

Nu ska jag hets steka en hamburgar och ta med mig på jobbet. Nu ligger pengarna på sparlåga och jag behöver lite på torsdag.


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards