Jag kan allt

Alla inlägg den 15 juni 2015

Av Isabella - 15 juni 2015 08:30

........ är nog en dag vi kommer att komma ihåg på olika sätt. Man vaknade och fick veta att polisen hittat den 17 åriga flicka som varit borta en vecka. Detta falla har rört min själ otroligt mycket. Varför vet jag inte riktigt, om det har att göra med att jag har tänkt mig in i om det var Rebecca.

Jag klarade nästa inte av att höra hela nyheten och kände bara ilska och sorg över hur fan någon kan göra på detta vis. Tanken går självfallet till anhöriga som nu ska försöka förstå detta och tvingas att lära sig att leva med att deras vackra dotter har blivit mördad.

Som mamma som själv  har förlorat ett barn, men på NORMALA omständigheter (om det nu finns normala omständigheter när ett barn dör) tänkte mycket på första tiden om han led, hade han ont, var han medveten?

Jag tänka mig att under dom här omständigheterna vill man ju veta vad som hänt, VARFÖR, vad har dom gjort med henne, led hon. Alla frågor kanske dom inte kommer att få svar på och det är nog det värsta man kan vara med om. Allt är fruktansvärt, och jag hoppas att dom eller den som gjort detta kommer att få lida hela jävla livet. Nu vet vi ju att tre personer är häktade, men på den mindre granden misstankar. Det sägs att det är utlänska karlar som har varit i området och jobbat, och en kvinna som undanhållit information från polisen.

Ingen är dömd än och jag vill inte säga att det är som, men OM det visar sig att det skulle vara dom så hoppas jag dom skickas tillbaka till deras land med förbud att någon sin komma tillbaka till detta land! Få man komma hit och arbeta, ta del av vårat samhälle så borde man sköta sig efter konstens alla regler som vi andra följer. Bryter man mot dessa regler så har man inte rätt att vistas i detta land och ska därför skickas tillbaka till deras eget land.

Nu vet jag att många tänker ,tycker ju att det finns ju faktisk svenskar som oxå begår dessa brott. Ja visst finns det de, men om vi tar hand om våra egna brottlingar och tyvärr måste betala för dom är väl ok, men att vi ska betala för någon som vi getta chansen att få det lite bättre är inte okej.

Kommer man till ett land, får tak överhuvudet, kanske jobb och en framtid utan krig, SKA man fan följa reglerna. Kan man inte det har man ingeting här att göra !!


Sedan på lördags morgon nåddis vi av att den svenak komikern Magnus Härrenstam hade avlidit i sitt hem. Tråkigt att detta farbror dog lite för tidigt i cancer. Nu räknar vi myror och elefanter i himmelen.


Sedan sist med absolut inte minst.

Hela lördagen fick vi se Carl Philips bröllop. Gammlingarna var så glada och inte för att söga vad min kollega Mari var   

Själv är jag inte ett dugg intresserad av kunga familjen, men visst var det fint. Vacker brud, stämnings fyllt och vad mycket KÄRLEK som studsade runt väggarna.

Allt verkade ha gått perfekt och nu börjar resten av deras liv tillsammans.

Så detta datum den 13 Juni 2015 kommer troligen att finnas med oss.





Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards