Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2016

Hen hej hej hej på er

Av Isabella - 17 augusti 2016 10:14

Nu äntligen har jag hittat mig tid och lust för att blogga    Sommaren har nått sitt slut nu och kylan börjar sakta krypa på en.

Bara att ta fram dom varma kläderna och mysa ner sig i soffan. Vad här hänt då i sommar.

Hela sommaen har jag gått och tänkt att detta ska jag skriva om och detta måste jag berätta och detta ska jag komma ihåg att berätta. Men typ mer än 80 % har redan fallit ur skallen.

Det har hänt en del saker. Tyvärr har min svärmor avlidit hastigt förra veckan och vi har nu en tuff tid framför oss. visst örjar jag henne men mest lider jag med hennes man som nu ska göra sig ett eget liv och helt plötslig annpassa sig till livet igen. Det gör ont i mig när man ser hur uppgiven och förkrossad han är. Sedadn har vi alla hennes barn. Även om alla är vuxna så är det deras mamma. Alla tacklar sorg på olika sätt, men vad vi vet att om vi håller ihop så kanske det blir lite lättare.   


Detta inlägg hade jag tänkt tillägna alla min super mistag jag hunnit med i sommar.

För det första så är jag nu sjukskriven igen pgr av min värk. Den ger sig inte och nu har jag fått ny medicin och jag har nu i veckan börjat träna. Jag siktar mot att vara hemma ett tag nu och få denna värk att ge med sig och vara en riktigt duktig patient som gör att för att bli frisk.

Jag har redan dragit i handbromsen när det gäller ekonomin,för jag ver ju att den kommer att sjuka en aning. Men inget att gnälla över. Bara att ta tag i problemet och jobba framåt.

Men min vänner vill dela med mig av mig själv lite nu.

Har funderat på om jag håller på att bli konstig eller bara tankspridd......

Iallfall så igår var jag ute och gick med Dottan. Vi kommer över fotbollsplan och vi är ensamma. Jag ser att det finns en boll liggande längre bort helt ensam och jag tänker att ,JAAA nu kan jag sparka lite boll med Doris och hon får sprina lite.

Doris springer glatt brevid mig lös såklart. Jag tar upp godis för att hon inte ska upptäcka bollen före mig och närmare mig bollen.

Bollen ser ut somm en basketboll men lite rosa. Jag saftar i allt jag har för att jag vill den ska fara långt. Så fort min tå träffade bollen inser jag att det är inte en vanlig boll..........boll jäveln rörde sig max 30 cm och tån ömmade fruktansvärt   

 

Det var en 5 kgs boll som man tränar med !!!!! Vem har användt den på fotbolls plan??? Doris kolla upp och tänkte nog....men vad händer?  Sedan luknade jag hem med öm tå och gnällde för Micke.

En anna sak jag har lyckats med i sommar är att få en kille på coop kundcenter att fundera om vem fan som ringer.

Alla som är coop meddlemar få PERSONLIGA erbjudande någon gång i månaden. Jag har inte fått mina så jag ringde för att kolla varför. Jag uppfyllde alla krav för att få dom så jag tyckte att det var orättvist.

Ringer upp coop kundcenter och förklar mitt ärende. Första kunde inte hälpa mig, hon kopplar mig till en annan..... Han säger att nää med det måste dom här hjäpla dig med...... han kopplar mig tillbaka till första, hon blir irriterad och säger varför hjälpte han dig inte??? .....sedan kopplar hon mig till en annan och de är nu det inträffar......

Jag är nu lite lätt irriterad och förrvirrad och rätt less på att blir kopplad och att ingen vet vad som händer eller hur man löser detta.

Nu kommer det en ung kille i andra sidan luren och jag klämmer fram....

Jo hej vad det dig jag pratade med om att jag inte kunde se mina grejor?? Kan du se mina grejor??? eller varför kan jag inte se som????

Jag hör hur killen tänker....nä men vem fan är detta och är hon onykter?? Han börjar små skratta och säger med en lugn men road röst.

Näää jag vet inte vilka grejor du menar men om vi börjar med personnummret ska vi se hur jag kan hjälpa dig.

Jag bad om ursäkt och försökte få fram mitt verkliga problem. Allt gick mycket lättar nu och han kunnde hjälpa mig tillslut.

Men jag har undrat om han ville ha mitt person nummer för att kolla in min ålder och status kanske slå upp mig på facebook för att kolla om jag var riktigt smart eller......

Sommaren har varit bra och jag har bara tagit det lugnt. Men några mindre äventyr har vi hunnit med.


En dag till havs på en ö. Det regnade i omgångar men det gjorde ingeting. Vi hade det mysigt och åt lunch på klipporna. Pluss att vi fick med oss Rebbe oxå och det är verkligen mysigt.

   

Bil bingo hann vid med oxå och jävlar vad jag lovar att ALDRIG mer spela ....... lovad ejag förra sommaren oxå. MEN NU ska jag aldrigg mer spela.....för jag vinner ALDRIG !!!

 

Mina älskade djur då. Jo Dottan har blivt en stor tjej och haft sinn förta mens. Muttan blev gigantisks och hon ar tvungen ha på sig byxa första 1½ vecka. Inget hon gillade så mycket. Men hon har som blivt lite vuxnare nu. Hemma ligger hon mest och vilar och hon är lite mer lugn. Hon har fått bada nästan varje dag i sommar och vi har försökt vara ute så mycket somm det har gått. Vi har träffat uppfödarna och haft en grill kväll, hon har fått busa med Kayla och Rex. Jag tror hon är nöjd oh nu siktar vi mot den 28 aug då hon fyller 1 år. Vi har redan köpr pressenter och vi ska föröka baka en tårta till henne.

 

Tussan har varit skabbig hela sommaren. Hade nästan täkt ta henne till vetrinären. Hon är gammal och hon har varit så mager. Men då slog det mig att jag först avmaskar henne. HOKUSPOKUS så har jag in älskade Tussan tillbaka. Pälsen har blivit bättre, hon har fått lite hull och hon spinner som en katt igen.

Min älskde lilla Tuss !

 

Jag har ju oxå promenerat efter min FÖRSTA led i sommar. Jag och Micke tog Dottan med oss och promenerad från Lille Putteland till Varuträsk. Typ 1,3 mil genom skog   

Avståndet var jag aldrig rädd för, men alla dessa djur som ska hålla på att bo i skogen. Älg och björn....

Älgarna har ju små ungar nu och detta kan ju locka fram den arga älgen i som om man råkar komma mellan. Sedan har vi ju björn. Den vill man ju inte möta och alla säger ju att vi har ju fått så himmla mycket björn. Hela tiden när vi gick så tittade jag neråt och på Dottan som gick mellan mig och Micke. Vågade nästa aldrig titta åt sidorna för att om jag skulle få syn på något skulle jag trolig få panik och pissa ner mig.

Men turen var på min sida och vi träffade inte några innebonde i skogen. När vi kom upp på vägen i igen i Varuträsk njöt jag av varje minut.....

 

Tack sommaren 2016 för det fina vädret och det fina kvällarna. Vi ska vi välkommna hösten och förberda oss för vintern. Har redan börjat äta mer så man klarar vinter.

Vi sysns snart igen mina läsare.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards