Jag kan allt

Alla inlägg den 7 juli 2016

Av Isabella - 7 juli 2016 15:29

Allså vad är det jag hör idag? Ska iphone inte ha kvar tjänsen Swish? och inte spotify? Är detta verkligen sant? Rebbe berättade för mig att hon hade hört det och att hon var 100% säker att bank id och Swish inte ska finnas på iphone längre, men om Spotify visste hon inte säker. Men om så är fallet blir man ju tokig. Jag vet att Iphone har en egen musik bank som man kan köpa, men nu har jag ju lärt mig detta och varför ska jag måsta lära mig något annat? Sedan detta med bank id och swish är ju toppen. Tar dom bort den tjänsten hur tänker dom då? Har just suttit och lagt in dom på min nya telefon och kämpat  mig genom siffror och koder för att få allt rätt och så kanske dom ska ta bort det......  Kan dom inte tänka på oss som har blivit över 20 och har jobbigt för att lära oss nya saker..... blir så förbaskad.

Blir det så att dom tas bort så blir det byte av märke på telefon PUNKT ! Då går jag över till ett annat märke som börjar på S......... så de så bajs Iphone !   

 

Är det någon av min läsare som vet något om ddetta så skriv gärna en rad eller två om vad ni vet.

Semestern drar ihop sig och en månad är fan inte länge nog för att hinna reflektera att man verkligen är ledig.

Nu snart är min trejde vecka slut och det återstår bara 1 vecka ......  

Idag har jag och Doris tagit oss runt broarna och det går riktigt bra. Man märker att ju mer man är ute med henne ju bättre kontakt får man med henne och hon lyssnar mer och mer på en.

Just nu tror jag hon börjar komma in lite i trotsen. Hon är lite tjurig när det gäller mat och vägrar ibland äta. Hon testar och jaga Tussan fast man har sagt till henne.....hon helt enkelt testar sina små mattar.

Men skam den som ger sig.

Idag hra vi varit ute och övningskört med Rebbe oxå. Äntligen en dag hon är ledig och vi kan göra nått tillsammans. Hon har verkligen jobbat på denna sommar och jag är verkligen stolt över hennes framsteg. Hon kommer att bli sååååå jävla nöjd när första lönen kommer.

Imorgon är det fredag och jag är såååååå sugen på att grilla och umgås med folk. Tar nog fram en stor köttbit ikväll så får vi se vad fredag ska erbjuda.

På lördag tidigt som gatan (tyd den tiden man inte ens har på sig anständiga kläder) stiger vi upp och åker mot Umeå. För i helgen ska jag se Black Sabbat för SISTA gången i mitt liv.....hoppas jag.

Nu blir det tredje gången jag ser han och sedan får det räcka.

Micke ,Mange och jag åker ner och förlustar oss på hotell och med god mat och lite musik i helgen.

Kommer att bli toppen.

Nu ska jag skicka ett meddeland till min vän "bull monstret" och se om jag kan locka hit henne med hjälp av det jag baka de igår    

Ha nu en trevlig dag vad du än håller på med

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards