Jag kan allt

Alla inlägg den 11 juli 2016

Av Isabella - 11 juli 2016 14:48

   Sista veckan på min semester och jag känner en större panik. Värken i armar och händer har kommit tillbaka så idag har jag fått träffa en läkare igen....en läkar stundent !!! Fattar visst att dom måste fråga allt möjligt och dittan dattan och  vara ordentliga. Men när man trött som f-n och har typ föklarat för henne att jag har ont jämt, men på nätterna blir det betydligt värre och då har jag rent värk i armarna så jag kan inte sov, när man har sagt det typ 10 gånger co hhon fortfarande ställer samma fråga fast i olika former blir man ju tokig..........

Tillslut fick hon tummen ur och gick och häämtade henns handledare Mr DR som undersökte mig på 4 min och sa att ..

-Jo vi tar prover på reumatismen så får vi se vad dom säger.......

Så nu är det bara att vänta på svar och se. JAg hoppas verkligen inte det är det för då vet man ju aldrig hur ens framtid ser ut.

Därför känns det lite jobbigt att börja jobba nästa vecka då jag har så jävla ont just nu. Sjukskrivning VÄGRAR jag in i det längtsa.

Helgen då kamrater.....

Black Sabbath stod på mitt schema. Lördag tidigt som satan klev vi upp (rättar sagt kl 5)gjorde oss klar och drog mot Umeå för att flyga ner till stor stan. Väl frame så flöt allt på och hipps vipps så hade vi kommit oss in till stan.

Med mig hade jag Micke och Magnus. Hela dagen flöt på och vi drack några öl och åt gått. Mange hade aldrig varit ute på Djurgården eller åkt färjan över så vi tog oss en look runt där ut. Så vi han med både spårvagn och färja.

       

Sedadn landade vi på hotellet ca 15 och han chilla och duscha 1 och en halvtimme. Sedadn begav vi oss ut mot Frinds arena. Mat och öl på vägen och sedan började galenskaperna.

Ärenan var packad och så många av folket oxå....ahahahahah

Ozzy är en trött gubbe nuförtiden men han levererade efter sina förmåga. Det var ju sista konserten Black Sabbath gjorde här i Sverige så hädan efter kommer han förmodligen tunera solo......varför kan man ju undra......i hans ålder......men han är en legend.

  Vi är ju vuxn nu så efter tillställningen så begav vi oss mot hotellet och satte oss u lobbyns bar och dra den sista kvälls ölen och sedan hoppade vi i säng typ 01.30   Ni kan ju tänka er hur jävla trött man var när man gått hela dagen, och varit vaken sedan 5 tiden.

Söndag blev en slappar dag fram till 13 då vi begav oss in mot stan för lite shopping och mat. Jag fyndade tunna sommar byxor och godis(som vanligt ) Hela dagen var rätt okej men jag var trött och längtade hem till Rebbe och Doris.

       

Vårat plan skulle gå kl 20.00 till umeå och seddan skulle vi ju köra hem. Så vi räkande med att vara hemma typ 22.30 Rätt sent för dom här som skulle upp och jobba.

MEN nu ska ni få höra.....

Planet var försenat och vi komme oss på ca kl 20.20 Personalen var stressad och innan allt folk hunnit sätta sig så började dom gå igenom säkerhets kontrollen. Jag sa till Micke att allt känns så fram stressat.

Vi åkte ut på start barna och lyfte. När vi är på G upp så kommer den en karl (mörk) springade fram i planet. Cabin personalen ropar då att han ska gå och sätta sig direkt. Dom ropar på han tre gånger innan han går till sin plats. Jag ser att han pratar med någon typ i mitten av planet. Allt detta gick rätt fort och helt plötsligt känner jag en konstig rök lukt....

Jag är inte specielt flyg rädd men en sådan här gång slog det mig att nu jävlar är det kört, varför springen den där mannen .......Jag han bli rädd och började kola mig omkring och ser att annat folk oxå har uppfattat lukten. På några minuter kommer kapeten i radion och förklarar att en fågel har kommit in i motorn, MEN att motorn fungerar just nu utan problem, MEN att vi är tvungna att gå ner igen för att kontrollera motorn.

Men innan vi fick landa så cirkulerade vi i luften ett bra tag.

Vi fick inte gå av planen och jag kan säga att temperaturen i planden måste ha stigt upp till 30 grader (utan att överdriva) och det rann svett av folk och alla sträckte sig upp för att se om det komme luft ur systemet.

till slut fick vi klar täcken att allt var okej och vi kunde lyfta igen. Känslan var inte på topp, det hade känns mycket bättre om man fått byta plan. Men upp i luften igen och vi komme oss hem. Så vi hade beräknat att vara hemma som jag sa 22.30, men nu kom vi hem 00.30   

När vi hade kommit upp i luften så tog ja en bild och tänkte.

-Ska vi störta så ska jag då ha tagit en fin bild( Vad fan nu det hade med saken att göra hahahahaha)

 

Men vi komme oss hem och det är ju det viktigaste. Man hinner bli rädd i sådanna situationer. En fågel i motorn har man ju hört kan leda till krasch. När vi landat ser jag denna karl som sprang i gången, att han var in karl. Det var en ung tonåring som förmodligen hade sett fågeln och att det hände något med motorn och han vart rädd och spran fram till sin mamma som satt i mitten av planet.

Ett typiskt exempel på att rädsla leder till fördomar !

Nu mina vänner har jag inte tid med er längre, för nu ska jag sätta igång med mat. DEt blir grillat på menyn och Maria G gör mig sällskap idag. Ska bli trevligt med lite tant snack när Rebbe är borta hos sina vänner.

Kram på er alla


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards