Jag kan allt

Alla inlägg den 4 april 2018

Av Isabella - 4 april 2018 08:41

God morgon på er alla!

Onsdag är det idag och jag har en snurrande hjärna. Detta med att vara sjukskriven är otroligt komplicerat i alla bemärkelser.

För det första är det jätte bra att vi har ett system i Sverige där man kan få vara hemma när man har ont eller när man har har psykiska sjukdomar så man inte kan utföra sitt dagliga liv.

Men det är inte bara en dans på rosor heller. Iallfall inte för mig. Är det något som får mig ur balans är det detta med ekonomi. Att veta hur mycket eller hur lite pengar man ska få ........ det är en jäkla nagel i ögat.

JAG HATAR DET !!!!!! Jag vill ha hundra procent säker på allt allt blir rätt och att alla papper kommer in i tid.Väldigt jobbigt för mig när jag inte kan ha hundra procent koll för att jag sköter inte allt. Redan förra veckan försökte jag skicka in min ansökan om sjukpening OCH det gick inte för att dom inte fått in någon sjukskrivning?

Ringer då min chef och hon lovar att ta tag i det direkt.

Provar nu idag igen och kan FORTFARADE inte lägga in en ansökan för dom har inte fått någon sjukanmälan!!!   

Paniken stiger för att jag VET att det tar tid innan dom handlägger mitt ärende. Så nästa lön kommer att bli TUNN    Känns väl lite tråkigt när jag ska fara utomlands den 28 i en vecka. Men allt kommer att ordna sig och jag MÅSTE nog sluta giddra med mig själv om detta.

Sedan idag så hade jag fixat lite bilder från helgen och veckan jag skulle lägga upp, MEN facebook sidan är bajs och vill inte göra som jag vill ..... så inlägget får vara utan bilder   

Helgen som var hade vi ju påsk. Micke var i lyxartagen så på torsdag blev det indiskmat som ni som följer med såg. Fredag blev det Bishop, lördag blev det at åka till Innansjön och hälsa på farfar. Vi tog skoter och for och grillade i en grillstuga. Solen lyse och det var HUR trevlig som helst. Doris hade premiär på skoter med mig. Hon gillade det inte till max,MEN det gick bra. Vi var i grillstugan typ 1½ timmeoch Doris fick springa lös hela tiden. Jag hade med mig en leksak och hon sprang HELA tiden med denna leksak i munnen och kastade den fram och tillbaka. Korvgrillning vart det oxå och Doris hade tid at pausa 2 minuter för att få i sig korv   

I veckan har jag börjat jobba halvtid och det känns väl varken till eller från. Värken är inte mindre eller mer. Men jag får sova och har inte ont på natten iallfall. Har nu jobbat två halv dagar och känner väl idag att det kanske går åt fel håll. Men jag ska göra allt som säger till mig att göra så får vi se hur detta urartar. Annars så får vi ta och tvinga fram en röntgen snart.

Idag jobbar jag kväll och har lite saker jag ska hinnamed innan. Jag ska tvinga ut Dottan på en promenad och jag hade tänkt hinna hälsa på mamma en lite stund. Och smart som jag är IBLAND så går jag en promenad med Doris och så avslutar jag den med att titta in till mamma.

Tur att hundar är välkommna där.

Sedan ska jag möta upp min vän Marie för att ett hopp i plurret. Vi ska nämligen trimma upp våra gammel kroppar för vi ska ÄGA badstranden i sommar......    NOT

 Sedan blir det jobb ikväll och jag kans säga att det känns bra.

Ha nu en bra dag så ska jag repa min facebokk så ni kan få lite bilder sedan .


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards